Päivitetty 04.12.2013

Kodin saanut: SABRINA


SABRINA

* noin 2-vuotias

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

26.08.2013

Pikkuruinen Sabrina löytyi harhailemasta bukarestilaisen kehätien läheisyydestä viime viikonloppuna. Romanialainen eläinsuojelija Alina Murgu oli ajamassa lentokentälle, kun hän näki tämän yksinäisen tytön tien varressa. Alina pysäytti välittömästi autonsa, ja yritti varovaisesti ottaa pienen kiinni niin, ettei se säikähtäisi ja juoksisi karkuun. Sabrinaksi ristitty koira kuitenkin säntäsi kolmeen otteeseen autojen sekaan, mutta onneksi autot hidastivat, eivätkä Alina tai Sabrina jääneet niiden töytäisemiksi. Kymmenen minuuttia kestänyt ”fifinnappaus” päättyi onnellisesti, ja nyt Sabrina etsii kotia Suomesta.

Sabrina on arviolta parin vuoden ikäinen herttainen narttu, jolla on painoa ainoastaan 3-4 kg:n verran. Koostaan johtuen emme luovuta sitä perheeseen, jossa on pieniä lapsia tai isoja koiria. Sabrina tulee pian käymään eläinlääkärin tarkastuksessa, jolloin se myös steriloidaan. Neidillä on paikoin huono karva, mikä johtuu huonosta ruokavaliosta ja sen kokemasta stressistä; on suoranainen ihme, että Sabrina on ylipäätään säilynyt hengissä tuossa ympäristössä, jossa se on joutunut – todennäköisesti ensin tultuaan hylätyksi – elämään. Karvapeite korjaantuu sen saadessa parempaa ravintoa ja huolenpitoa.

Sabrina etsii sitoutunutta kotia, jossa on aikaa, kärsivällisyyttä ja halua paneutua sen kotiutumiseen. Sisäsiisteys ja hihnassa kävely eivät välttämättä ole sille tuttuja asioita, ja ne on opetettava sille johdonmukaisesti ja maltilla. Tärkeintä on, että Sabrina saa pysyvän, loppuiän kodin, joka ei takuulla hylkää sitä. Ikinä. Sabrina luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä, tautien varalta testattuna ja oman EU-passin omistavana

Tutustu huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa. Muistathan, ettei mitään eläintä saa ottaa hetken mielijohteesta!

28.08.2013

Sabrina on varattu omaan kotiin Saksaan <3

Sabrinan varausasioita Suomessa hoiti Taija.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.