Kodin saanut: ALAZANI

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

25.11.13

ALAZANI

* s. 15.7.2013 / 4 kk

* naaras

* Tallinna, Viro.

Sisarukset Alazani ja Nokky ovat syntyneet 15.7.2013. Tarkan päivän tiedämme,
koska Irina poimi juuri synnyttäneen äidin pois laitapuolenkulkijoilta, jotka olivat
menossa viemään äidin ja lapset metsään jättääkseen perheen sinne.

Naapureiden mukaan ei ollut helppo alku lapsilla, kuulema kiusasivat ja löivät äitikissaa ja ei sitä ruokaa muistettu antaa. Äiti Aiza kasvatti Leijonaemon lailla kuitenkin tyttölapset hyvin ja mukaviksi kissanaluiksi.

Alazani on siskoista se rohkeampi ja vauhdikkaampi, utelias
poikatyttö. Nokky on enemmän aristokraattinen, tarkkaileva neiti.

Alazani ja Nokky tulevat Suomeen ihasteltaviksi 14.11.2013. Kotia etsitään tositarkoituksella ja Tuusulasta käsin.

27.11.2013 Nokkysta ja Alazanista on tullut niin paljon kyselyitä, ettei enempää voida ottaa enää vastaan.

Alazani ja Nokky saivat yhteisen kodin Helsingistä 4.12.2013.

Varaajana toimi Tiia

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: