Päivitetty 22.09.2014

Kodin saanut koira: OICA nyk. Oiva


Oica

OICA

* noin 2-vuotias

* uros

* kastroitu

* Romaniassa.

HUOM! Saapuu Suomeen 11.9.2014.

 

 

2.9.2014
Pikkuinen Oica-niminen uroskoira on löytynyt Romaniasta Rosiorin alueelta harhailemassa hylättynä maantiellä. Onevet-hoitolan sydämellinen Dr. Adina löysi koiran tien kupeesta ja otti sen mukaansa. Oica asustaa tällä hetkellä Onevetissä, ja olisi valmis muuttamaan Suomeen heti, kun sille vain löytyy oikeanlainen koti, jossa se saisi viettää loppuelämänsä.

Oica on noin 2-vuotias, kastroitu sievä uroskoira. Se on luonteeltaan lempeä ja käyttäytyy ystävällisesti kaikkia, niin eläimiä kuin ihmisiäkin kohtaan. Se on hyvin ihmisrakas ja kaipaisikin nyt sitä omaa ihmistään, johon turvautua ja jonka syliin se voisi iltaisin käpertyä. Oica tulee loistavasti toimeen toisien koirien, sekä urosten että narttujen, kanssa. Onevet-hoitolan Dr. Adinan mukaan Oica on täydellinen koira!

Omassa kodissaan pojalla voisi olla koirakavereita, mutta varmasti se viihtyisi myös ainoana koirana. Koska se suhtautuu ystävällisesti ja rauhallisesti kaikkiin muihinkin eläimiin, sen voisi ajatella sopeutuvan myös kissakotiin.

Kooltaan Oica on pieni ja makkaramallinen lyhyine jalkoineen. Tällä hetkellä se painaa 5 kg ja korkeutta sillä on enintään 35 cm.

Koiraa adoptoitaessa on muistettava, että koska emme tiedä mitään Oican historiasta, sen uuden perheen tulee olla valmis opettamaan koiralle alusta lähtien, miten kotioloissa asuttaessa käyttäydytään, sekä sitoutumaan kouluttamaan ja aktivoimaan koiraa sen kotiuduttua. Koiraa ei tulee koskaan hankkia säälistä tai hetken mielijohteesta, sillä tämä perheenjäsen tulee olemaan osa elämäänne jopa seuraavat 10-15 vuotta.

4.9.2014
Oica saapuu Suomeen 11.9. kotihoitoon, ellei se onnistu löytämään omaa kotiaan tähän mennessä. Oicaa voi mennä tapaamaan kotihoitopaikkaan sovitusti.

15.9.2014
Pikkuruiselle Oicalle on tullut useita kotitarjouksia, jonka vuoksi pojasta ei oteta enempää kyselyitä tällä erää.

20.9.2014
Oica on varattu omaan rakastavaan kotiinsa.

22.9.2014
Oica on matkannut omaan rakastavaan kotiinsa.

 

 

Oica luovutetaan sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna ja EU-passin kanssa. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, koiran omistajan oppaaseen ja adoptoinnin kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot ottaa vastaan Tanja Björninen.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.