Kodin saanut kissa: PABLO

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

Pablo-01PABLO

* n. 2 v

* uros (kastroitu)

* Tallinna, Viro.

 

 

Pablo rääpäle, herkkä mammanpoika, sylipusukisu, hoitomamin rakas rusinavarvas, taikakissa. Noin parivuotias kisu. Aina mukana kaikissa arjen askareissa, roikkuu kaulalla, öisin nukkuu samalla tyynyllä tassulla kiinni pidellen, poski vasten poskea, onnellinen ja kiitollinen oman ihmisen seurasta.

Pablo on piikiltä pelastettu kisupoika ja mikäli en olisi ottanut itse hoitoon, hänellä oli elinaikaa vajaa 15 minuuttia, piikki oli jo valmiina. Leimautuu erittäin voimakkaasti omaan ihmiseensä ja osoittaa pyyteetöntä rakkauttaan avoimesti, näyttää paremmat puolensa ehdottomasti vain omalle ihmiselleen. Pablo on vähän mustasukkainen, ei siis sovi kissalaumaan. Huomionkipeä myös ja uskon, että hän olisi onnellinen, jos hänellä olisi yksinoikeus omaan ihmiseen ja toivottavasti uudella kodilla onkin paljon aikaa tälle ihanalle pojalle. Reissukissaksi hänestä ei ole, stressaantuu, rauhallinen ja mukava sohvaperunan elämä olisi ehkä parasta.

Pablo on hulluna kahvikermaan ja jauhelihaan, hyvälaatuisia eläinkaupan naksuja menee kuin pölyimurilla. Kaikenkaikkiaan Pablo on mitä rakastettavin ja persoonallisin kisu ihmiselle, joka haluaa älykkään ja omalaatuisen parhaimman ystävän.

Pablo odottaa omaa kotiaan hoitokodissa Tallinnassa. Se testataan Fiv/Felv:n ja sieni-infektion varalta ennenkuin se tulee Suomeen omaan kotiinsa. Pablo on jo rokotettu ja kastroitu, sekä sillä on EU-passi ja tunnistesiru, joka rekisteröidään yhdistyksen toimesta turvasiru.fi-rekisteriin.

22.7.2014

Pablo palasi etsimään uutta kotia, koska se kakkasi yöaikaan keittiön lavuaariin, päivisin kakat tulivat normaalisti vessaan, hoitokodista päivitetään piakkoin kuulumisia tästä muutoin hurmaavasta herrasta.

30.7.2014
Pablo tai ihan näin suomalaisittain Paavo on nyt asunut viikon päivät hoitokodissa Lahdessa. Paavo on erittäin mukava ja rento nuorimies. Tämä mies ei hirveästi riehumista harrasta, on enemmänkin sellaista mallia röhnöttäjä. Paavo tykkää kovasti rapsutuksista ja tuleekin mielellään syliin puskemaan ja kiemurtelemaan. Tässä miehessä onkin silittämistä, meinaa Paavo ei ole mikään ihan pieni kisu. Kaveri on sellainen puolimetrinen lötköpötkö ja painoakin on varmaan 6-7 kg verran. Tiivistettynä, Paavo on iso pakkaus hellyyttä.

Vaikka Paavo iso mies onkin, ei se kuitenkaan ole mikään hirveä syöppö. Kuivaruokaa se syö pitkin päivää, niin että saa tarpeekseen, mutta kaupan märkäruoka ei ole tämän poitsun mieleen. Vessapuuhatkin kaveri osaa ihan hyvin eikä tässä ensimmäisen viikon aikana ole tullut tavaraa muualle kuin laatikkoon.

Hoitokodissa Paavo on päässyt tutustumaan muihin kisuihin ja myös koiriin. Koirat ja tyttökisut ovat pojan mielestä ihan ok. Mutta toisen poikakisun kaveriksi Paavoa ei suositella. Muut eläimet saavat kulkea ihan vierestä ja välillä moikkaavat toisiaan ihan kuonot vastakkain, mutta poikakisuun tarvitaan vähintään metrin hajurako.

Pablo sai oman kodin 22.8.2014.

Varaajana toimi Mari

 

 

 

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: