Päivitetty 27.09.2015

Kodin saanut koira: PETIT


 

 

PETIT

* arvioitu synt. aika 04/2014

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

30.6.2014
Petit on arviolta huhtikuun alussa syntynyt pikkuruinen koirapoika, joka löytyi kahden kuukauden ikäisenä pallerona Bukarestin kaduilta hylättynä. Petit oli yksin, vailla emoa ja sisaruksia, joten se on täytynyt tuoda sinne vartavasten ja jättää oman onnensa nojaan.
Onneksi eläinrakas ihminen sattui Petitin tielle ja hurmuripoju pääsi eläinsuojelija Alina Murgun hoiviin.
Ensimmäisen rokotuksen jälkeen Petit sairastui parvoon ja sen tulevaisuus oli heikoissa kantimissa. Pieni sitkeä taistelija kuitenkin selviytyi ja nyt se viettää tavallisen pennun päiviä terveenä, iloisena ja leikkisänä vailla huolen häivää.

Petit on nyt noin kolmen kuukauden ikäisenä kolmen kilon painoinen, joten se ei tule aikuisenakaan kasvamaan isoksi, vaan jäänee alle kymmenen kilon painoltaan.
Alinan luona hoidossa Petit on tottunut muihin koiriin ja kissoihin ja kaikki vastaantulevat eläimet ja ihmiset ovat Petitin mielestä ihania ja varsinkin potentiaalisia leikkikavereita.

Petit ei ole vielä sisäsiisti, eikä se osaa monia muitakaan kotikoiran oppeja, kuten hihnassa kävelyä. Tulevan kodin täytyykin siis varautua aloittamaan kasvatus ja koulutus ihan alusta saakka. Petit on valmis matkustamaan omaan kotiin käytyään loppuun rokotusohjelmansa, heinäkuun lopussa/elokuun alussa.

Petit on soaalinen, reipas, avoin ja utelias pentu, joka voisi sopia monelaiseen kotiin luonteensa puolesta.
Ehdoton edellytys kuitenkin on, että Petitiä ei oteta hetken mielijohteesta tai sen uskomattoman söpön ulkonäön perusteella, vaan huolellisesti harkiten ja omia resurssejaan punniten. Koiraan sitoutuminen tarkoittaa 10-15 vuoden yhteistä elämää, niin ylä- kun alamäissäkin, joten punnitse tarkoin asiaa ennen yhteydenottoa.

Nuoren ikänsä vuoksi Petit tulee Suomeen kastroimattomana ja tuleva koti sitoutuu kastroimaan Petitin luovutussopimuksen mukaisesti. Kulkurit osallistuvat kastrointikuluihin 25%:lla.

Petit tulee Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden eri tautien varalta. Lisäksi sillä on mikrosiru ja eu-lemmikkieläinpassi.
26.7.2014
Petit saapui omaan kotiinsa Suomeen

Kodin etsinnässä auttoi Veronika

 

Kuvat aukeavat isommiksi ja selautuvat eteenpäin klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.