Päivitetty 28.10.2014

Kodin saanut koira: PUSHA


Pusha3 0514

 

 

PUSHA

* n. 2 v.

* steriloitu narttu

 

 

 

 

28.11.2013

Pusha on hylätty veljensä kanssa aivan pentuina eläinlääkäriasemalle. Pushan veli menehtyi, mutta Pusha taisteli elämästään ja jäi henkiin. Siitä lähtien Pusha on elänyt eläinsuojelija Alina Stanin tarhalla. Pusha ei siis ole koskaan ollut omassa kodissaan tai tuntenut oman ihmisen rakkautta ja lämpöä.

Pusha on nyt n. 1,5 vuoden ikäinen ja aluksi hieman ujohkon oloinen. Nopeasti Pusha kuitenkin reipastuu ja lähestyy ihmistä avoimesti häntä heiluen. Pusha on melkoisen aktiivinen ja energinen tapaus, jolla tekemisen halua ja intoa puuhasteluihin riittää. Pusha antaa aivan vieraankin ihmisen käsitellä itseään hyvin ja tulee toimeen muiden koirien kanssa mainiosti.

Pusha on kompakti paketti, jonka strategiset mitat ovat 45 cm ja 15-17 kiloa.

Pusha kaipailee kodikseen aktiivista ja reipasta perhettä, jossa voisi mahdollisesti olla reipas koirakaveri ennestään. Tulevan kodin on myös hyvä muistaa, että totuttelu kotioloihin voi kestää hetken, sillä Pusha on tottunut tarhaelämään. Myös koulutuksessa on hyvä lähteä aivan perusasioista, kun remmilenkkeily turkin on Pushalle tuutua puuhaa. Pushan kotiin ottaminen tulee vaatimaan sitoutumista, motivaatiota, rakkautta ja rajojen opettamista.

26.06.2014
Herttainen Pusha odottelee edelleen kotiaan Nobody Dogsin-tarhalla Romaniassa, n. 80 km Bukarestista. Pusha elelee häkissä usean koiran kanssa ja olikin vähän ennen vierailuamme joutunut tappeluun, jossa oli saanut korvaansa haavan. Tilanteessa Pusha oli ollut alistuvana osapuolena, koska on luonteeltaan hyvinkin nöyrän oloinen. Pusha on herttainen nuori neiti, joka jännitti ensin tapaamistamme kovastikin. Hetken miettimisen jälkeen Pusha kuitenkin rentoutui ja otti namit, sekä rapsut vastaan ilolla. Pusha on hieman pyöreähkössä kunnossa.

14.09.2014
Pusha on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

28.10.2014
Pusha saapui omaan kotiinsa su 26.10.2014.

Kodin etsinnässä oli apuna Johanna Lisko.

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.