Päivitetty 24.02.2022

Enkelikoira: RALPHA


RALPHA

RALPHA

 

RALPHA

* n. 2-3 vuotta

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

 

7.9.2015
Koiria hylätään jatkuvasti Romanian kaduille. Toisia kohtaa onni ja tulevat hyväsydämisen ihmisen löytämäksi. Näin kävi Ralphalle, joka
on löydetty eläinsuojelija Alinan Murgun kodin läheltä, muutama kuukasi sitten, josta Alinan ystävä poimi koiran matkaansa keskellä yötä. Onnekas Ralpha on nyt suojassa Suflete Dragin tarhalla Sintestissä.

Tämä suloinen pörröpää on erittäin sosiaalinen, iloinen vesseli ja tulee toimeen niin lasten, kissojen, kuin koirienkin kanssa. Ralphan ei hauku sisällä joten asumisen muoto voisi olla myös kerrostalo.

Vaikka Ralpha onkin pienikokoinen, tarvitsee hän ulkoilua ja liikuntaa siinä missä isopikin koira, joten ihan sohvaperunaksi ei Ralpha varmastikkaan suostu.

Ralpha on pienikokoinen ja painoa noin 6-7 kg

24.2.2022
Suruksemme ilmoitamme, että Ralphasta on tullut enkelikoira. Ralpha sai nukahtaa ikiuneen läheisten ihmisten ympäröimänä. Kiitos Ralphan omalle perheelle, että annoitte hänelle pitkän ja rakkaudentäyteisen elämän kotikoirana. Näin perhe kertoo Ralphasta:

“Ralpha oli lempeä lapsiperheen koira, joka rakasti lunta, autoilua ja omia ihmisiään. Ralphan nimi muuntui kotona Ralfaksi, Ralluksi ja loppuaikoina papparaiseksi. Olemme onnellisia kun saimme Ralfan perheeseemme. Paljon jäi ihania muistoja, joita vaalimme sydämessämme.”

11.10.2015
Eilen 10.10.2015 Ralpha saapui Suomeen ja omaan kotiin.

20.9.2015
Ralpha on tänään varattu omaan kotiin.

Yhteyshenkilönä toimi Stina

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.