Päivitetty 27.04.2014

Kodin saanut koira: REINDEER (nyk. Miska)


Reindeer profiili

 

REINDEER

* syntymäaika 11/2013

* uros

* Romaniassa

 

 

 

3.4.2014
Romaniassa koirien hylkääminen on hyvin tavanomaista, ja tämän kohtalon sai kokea myös Reindeer sisaruksineen. Pennut löytyivät 12. joulukuuta noin kuukauden ikäisinä pellolta, josta ne kuljetettiin Onevetin hoitolaan. Ikävä kyllä kolmesta pennusta vain Reindeer selvisi.

Tällä hetkellä noin 4,5 kk:n ikäinen Reindeer on aivan normaali aktiivinen pentu. Se on leikkisä ja sosiaalinen niin ihmisten kuin toisten koirienkin kanssa. Reindeer elää tällä hetkellä Onevetin sisäpihalla usean muun pennun kanssa, joten leikkikavereista sillä ei ole ollut pulaa 🙂

Kulkurit vierailivat Onevetissä 7.3. jolloin Reindeer punnittiin. Tällöin vaaka näytti 3,9 kg. Reindeerin arvellaan jäävän melko pieneksi, maksimissaan noin 10-kiloiseksi.

Jos kiinnostuit Reindeeristä, mietithän mitä elämäsi seuraavat 15 vuotta voivat tuoda tullessaan. Löytyykö koiralle paikka elämästäsi mahdollisten muutosten keskellä? Tuleva koti sitoutuu myös opettamaan pennulle kaikki kotikoiran aakkoset alusta lähtien, sillä sisäsiisteydestä tai hihnassakävelystä tällä pienellä pikkujäppisellä ei ole vielä mitään käsitystä.

27.4.2014
Reindeerin (nyk. Miska) uusi elämä Oman Ihmisen kanssa alkoi eilen, kun Reindeer saapui Suomeen.

Pienen poropojan varaajana toimi Johanna R.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.