Päivitetty 30.04.2014

Kodin saanut koira: CARMELINA


Carmelina

CARMELINA

* arvioitu syntymäaika 11-12/2013

* narttu

* romaniassa

 

 

 

 

23.3.2014
Carmelina on yksi monista tuhansista kodittomista koiranpennuista joka on löydetty kulkemasta Bukarestin kaduilta. Tällä tytöllä vain oli ääremmäistä onnea reittivalintansa kanssa, koska se sattui osumaan yhteen romanialaisen eläinsuojelijan Carmen Mandescun kanssa. Carmen noukki pienen suojattinsa mukaansa ja vei sen Onevet eläinlääkäriaseman yhteydessä toimivaan hoitolaan jossa, pelastajansa mukaan nimetty tyttö, Carmelina nyt odottaakin omaa kotiaan.

Carmelina on äärimmäisen sosiaalinen ja ihmisrakas ja lähes joka paikkaan nenänsä työntävä tättähäärä 🙂 Sen päivät kuluvat hoitolassa toisten pentujen kanssa leikkiessä ja uusia pentumaisia kujeita keksiessä. Kun Carmelina pääsee ihmisen syliin, se rauhoittuu sinne melko tyytyväisenä.

Tämä aktiivinen penneli painaa tällä hetkellä n.5-6 kg, mutta se tulee kasvamaan keskikokoiseksi kun se saavuttaa lopullisen aikuisen kokonsa. Pelkäksi sohvaperunaksi ei tästä tytöstä ole, vaan tulevaisuudessakin se tulee tarvitsemaan aktiivista aivotyöskentelyä ja liikuntaa. Koska Carmelina tulee toimeen myös toisten koirien kanssa, uudessa kodissa voisikin olla reipas ja sosiaalinen kaveri odottelemassa.

Koska tytön puolivuotis syntymäpäivät lähestyvät nopeaa tahtia, sen olisi hyvä päästä pian kokeilemaan ja opiskelemaan omaan kotiin niitä salaisuuksia ja hyviä tapoja joita se tulee tulevaisuudessa tarvitsemaan.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.
Muistathan että koiran hankinta tulee tehdä harkiten!

15.4.2014

Carmelina on varattu omaan kotiinsa

30.4.2014
Carmelina on matkustanut omaan kotiinsa

Carmelinan varausta hoiti Kata

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.