Päivitetty 29.07.2022

Rescueyhdistys Kulkurit rekrytoi!


Rescueyhdistys Kulkurit ry on vuonna 2012 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka toimii kestävän eläinsuojelutyön periaatteiden mukaisesti auttaen kohdemaansa Romanian kodittomia eläimiä monitahoisesti ja vastuullisesti. Arvoihimme kuuluu vastuullisuuden lisäksi avoimuus, läpinäkyvyys ja ennakkoluulottomuus. Siksi haluammekin jatkuvasti kehittyä ja pitää toimintamme innovatiivisena ja ajankohtaisena unohtamatta milloinkaan perimmäisiä intressejämme kodittomien koirien auttamisessa.  

Kulkureissa toimii tällä hetkellä kolmen osa-aikaisesti palkatun työntekijän lisäksi noin 50 aktiivista vapaaehtoistoimijaa, sisältäen viisihenkisen hallituksen. Toimintamme on pitkälle prosessoitua ja meille on tärkeää luoda vapaaehtoistoimijoillemme selkeät ja turvalliset raamit, joiden sisällä he saavat toimia usein varsin omatoimisesti, kuitenkin ryhmän ja ohjaajan tuen ollessa aina käytettävissä. 

Haemme nyt joukkoomme uusia vapaaehtoistoimijoita erilaisiin tehtäviin. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään työkohtaisesti ja kaikille uusille toimijoille nimetään oma mentori, joka kulkee rinnalla opastaen uuteen työhön asia kerrallaan. 

Toivomme hakijoilta sitotuneisuutta vapaaehtoistyötä kohtaan, avointa mieltä ja kykyä toimia niin itsenäisesti kuin ryhmässäkin. Kunkin haettavan tehtävän tarkemmat hakukriteerit luetellaan alla tehtäväkuvauksen yhteydessä. 

Tarjoamme näköalapaikan kansainvälisen eläinsuojelutyön ytimessä, innostavan työympäristön ja mahdollisuuden kasvattaa osaamistaan täysin uudella osa-alueella. Työstä ei makseta rahallista korvausta, toimijoillemme mahdollisuus auttaa kodittomia eläimiä on suurin työstä saatava palkinto. 

 

Koirien yhteyshenkilö (4-6 paikkaa)

Adoptiotoiminta on yksi näkyvimpiä toimintamme muotoja. Vuonna 2021 kauttamme sai kodin 449 entistä koditonta romanialaista koiraa. Adoptioprosessi on monivaiheinen ja sen toimivuuden eteen, aina ensimmäisestä adoptiohaastattelusta onnistuneeseen Kulkuri-kuormaan saakka, vaaditaan paljon työtä, organisointia, toimivaa prosessia ja aikaa.

Rescueyhdistys Kulkurit ry etsii joukkoon lisää koirien yhteyshenkilöitä, ns. koiravaraajia, jotka toimivat kodittoman koiran ja koiraa etsivän kodin välillä. Yhteyshenkilö auttaa koiraa löytämään sille juuri sopivan kodin ja kotia löytämään sopivan koiran.

Yhteyshenkilön toimenkuvaan kuuluu adoptioprosessin läpikäyminen kokonaisuudessaan, alkaen koiran lisäämisestä kotisivuillemme adoptio-ohjelmaan ja jatkuen aina kotiin tuloon sekä sen jälkeiseen aikaan saakka. Työnkuvan vaatimiin ajallisiin resursseihin ja aikatauluun pystyy vaikuttamaan itse paljon, mutta viikkotasolla aikaa tulisi olla vähintään muutamia tunteja käytettäväksi. 

Edellytyksenä työhön vaadimme kohtalaista tai hyvää koirakokemusta, mielellään erityisesti rescuekoirista, mahdollisuutta tehdä töitä tietokoneella ja puhelimessa, sosiaalisuutta, joustavuutta sekä kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa että toimia ryhmässä yhdessä sovittujen sääntöjen mukaan.

Tarjoamme koulutuksen, valmiin ja toimivan prosessin kirjallisine ohjeineen, henkilökohtaisen mentorin ja aktiiviryhmämme tuen käyttöösi. Ennen kaikkea tarjoamme mahdollisuuden olla mukana muuttamassa kodittomien koirien elämiä konkreettisesti ja vaikuttamassa eläinsuojelun kentällä vastuullisessa ja tehokkaassa yhdistyksessä.

Toivomme hakijoilta vapaamuotoista videoesittelyä hakemuksen liitteenä, muut hakutiedot ilmoituksen lopussa.

 

Some-osaaja/sisällöntuottaja (3 henkilöä) 

Kulkurien tehokkain näkyvyyden muoto on sosiaalisen median kanavamme. Yhdistyksellä on tällä hetkellä Facebookissa 27 000 ja Instagramissa lähes 22 000 seuraajaa. Some-tiimissämme on paikkoja avoinna sisällöntuottamisen ja moderoinnin parissa erilaisissa tehtävissä. Tehtäviin kuuluu laajasti erilaista markkinointisuunnittelua, kanavien moderointia ja sisällöntuottamista, ensisijaisesti Kulkurien somen ja toissijaisesti myös kotisivujen toimiessa työkenttänä. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi kodittomien koirien kodinetsintä-ilmoitusten työstämistä, koulutus- ja koirien hyvinvointivinkkien jakamista, adoptiokuorma-somen tekemistä ja ajankohtaisten asioiden nostoa some-kanaviimme jne. 

Ensisijaisesti haemme omatoimista henkilöä/henkilöitä, jotka osaavat toimia myös tiimissä ja hallitsevat vahvasti elävän tekstin kirjoittamisen ja Facebookin ja Instagramin käytön, sisältäen myös reelssien ja storyn osaamisen. 

Eduksi lisäksi katsotaan, jos hakijalta löytyy osaamista (tai mielenkiintoa oppia) myös yhdistyksen virallisen tiedotuskanavan, kotisivujen käyttöä. Kotisivumme toimivat WordPress-pohjalla ja pidämme tärkeänä, että ne ovat käyttäjäystävälliset, visuaalisesti selkeät ja alati tarpeen mukaan kehittyvät.

Työnkuvan vaatimiin ajallisiin resursseihin ja aikatauluun pystyy vaikuttamaan itse paljon, mutta viikkotasolla aikaa tulisi olla vähintään 2-3 h käytettäväksi. 

Toivomme hakijoita liittämään hakemukseen mahdollisia aikaisempia näytteitä some/sisällöntuotanto-työstä ja työnäyte-tekstin vapaavalintaisesta aiheesta rescuetoimintaan liittyen. Muut hakuohjeet ilmoituksen lopussa. 

 

Markkinointimateriaalien tekijä (2 henkilöä) 

Kulkurien toiminnassa on säännöllisesti tarvetta erilaisille markkinointimateriaaleille mm. tapahtumien, kampanjoiden ja teemaviikkojen ympärillä. Pääosin ns. flaikkumateriaaleja käytetään digitaalisessa muodossa yhdistyksen some-kanavissa ja kotisivuilla, mutta ajoittain myös printtimuodossa. Yhdistyksellä on kattavasti kuvamateriaalia käytettävissä näitä tarkoituksia varten. 

Markkinointimateriaalien tekijällä tulisi olla käytössään omavalintainen kuvankäsittelyohjelma ja kokemusta taittamisesta ja kuvanmuokkauksesta sekä hyvä visuaalinen silmä.  

Työnkuva ei vaadi useinkaan viikottaista panostusta, vaan työnkuva sopii hyvin toimijalle, jolla on joustavat mahdollisuudet tehdä tarpeen mukaan esim 1-2 materiaalisettiä kuukaudessa. 

Toivomme hakijan liittävän hakemukseensa työnäytteen vapaavalintaisesta aiheesta (esim. tapahtuma tai kampanja). Muut hakuohjeet ilmoituksen lopussa. 

 

Hakuohjeet 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä mahdollinen cv työnkuva-kohtaisten toiveiden mukaisesti osoitteeseen rekrytointi@kulkurit.fi 14.8.2022 mennessä. 

 

Lisätietoja

Salla Honkapää

Toiminnanjohtaja

salla.honkapaa@kulkurit.fi

040-7556081

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.