Päivitetty 06.02.2014

Rescueyhdistys Kulkurit ry:n ikonin Roomeo-koiran muistoksi


Suurena suru-uutisena joudumme kertomaan,
että Rescueyhdistys Kulkurit ry:n ikonina, mallikoirana ja maskottina tunnettu Roomeo-koira, The Hobo Dog, on nukkunut 3.2.2014 ikiuneen kunniotettavassa 9,5 vuoden iässä.

Roomeon tarina alkoi Virosta, kauan sitten lopetetulta koiratarhalta, jonne se oli päätynyt löydyttyään harhailemasta kaduilta. Kukaan ei kysynyt Roomeon perään. Kukaan ei tiennyt, miten tärkeä sen elämästä tulisikaan.

Roomeo sai elää rakastettuna kotikoirana 8,5 vuotta, saatuaan kodin heinäkuussa 2005. Tuosta päivästä eteenpäin aina viimeisiin päiviinsä saakka Roomeo kantoi ylpeänä rescuekoiran viittaa ja levitti merkityksellistä sanomaa häntäänsä hyväntuulisesti heiluttaen kaikkien kulkurikaveriensa puolesta.

Roomeo edusti kaltaisiaan lukemattomissa tapahtumissa ja pr-kuvissa. Sen järkkymätön charmikkuus, ystävällisyys ja lempeys eivät jättäneet kylmäksi ketään. Roomeo herätti luottamusta ja rakkautta kaikissa tapaamissaan ihmisissä vauvoista vaareihin.

Roomeo on poissa luotamme ja suru on sanoinkuvaamaton. Lohtua ja onnea ajatuksiimme tuo kuitenkin se, että vaikka Roomeo ei enää kanna hali-Roomeon nuttuaan, sen kantama sanoma jatkaa matkaansa kirkkaana ja kuuluvana jokaisen kulkurikoiran askeleissa.

Roomeon punainen nyytti on nostettu kunniapaikalle ja jokaisena hetkenä sen nähdessäni tunnen syvää kiitollisuutta tuota uskomatonta koiraa kohtaan. Kiitollisuutta siitä, mitä se oli ja edusti. Kiitollisuutta siitä, miten se muokkasi elämäni tälle tielle rescuekoirien maailmaan kauan sitten ensitapaamisellamme ja siitä, miten ehdotonta rakkautta sain kokea Roomeon kanssa – jokaisena päivänä.

Long Live Hobo Dog Roomeo

Kulkurien puolesta, Salla

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.