Päivitetty 06.04.2014

Kodin saanut koira: JOHNNY


JOHNNY

* n. 2 v

* uros, kastroitu

* Romaniassa.

 

 

 

 

 

4.2.2014

Johnny on rauhallinen n. 2-vuotias koiraherra, joka on tällä hetkellä Mihaela Soaren tarhalla Romaniassa. Koira löydettiin metsästä harhailemasta, ja se vietiin talvelta suojaan Mihaelan tarhalle. Johnny on varmasti asunut aiemmin ihmisten luona omassa kodissa, sillä se osaa kulkea hihnassa ja on tottelevainen ja ihmisrakas. Johnny tulee toimeen kaikkien kanssa ja on huomaavainen ja hellä leikkikaveri muille koirille. Se tulee toimeen  myös kissojen kanssa. 

Johnnyä voisi ajatella kerrostaloonkin, sillä se ei hauku tarhalla ollessaan lainkaan, eikä muutenkaan pidä turhaa meteliä itsestään. Myös lapsien kanssa se tulisi todenäköisesti hyvin toimeen, sillä se ottaa uudet ihmiset vastaan rauhallisesti ja ystävällisesti.

Johnny on keskikokoinen koira, painoa on tällä hetkellä 20 kg. Johnny kastroidaan ennen Suomeen matkustusta. Tämä lepposa kaveri etsii loppuelämän kotia, jossa siitä huolehditaan ja jossa se saa käpertyä oman ihmisen kainaloon. Kodissa voisi olla koirakaverikin seurana, mutta se pärjäisi varmasti hyvin myös ainoana koirana.

Johnny luovutetaan uuteen kotiinsa kastroituna, rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä, tautitestattuna ja EU-passilla varustettuna.

Tutustuthan huolellisesti koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja
luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

10.3.2014
Johnny on kastroitu Romaniassa.

16.3.2014
Johnny on varattu omaan kotiinsa Suomeen!

5.4.2014
Johnny lensi omaan kotiinsa Suomeen. Onnea Johnnylle ja uudelle kodille!

Kodin etsinnässä auttoi Evi.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.