Päivitetty 03.02.2014

Kodin saanut: ROMINA


ROMINA

* n. 3 v

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

28.12.2013

Romina elää tällä hetkellä Romaniassa Glinan tarhalla. Sen tarina on surullisen samanlainen kuin monien muiden tarhoille päätyneiden koirien. Romina on löydetty yhdessä pienen ja heiveröisen pentunsa kanssa tien poskesta. Emme tiedä onko pentuja ollut ensin useampia, mutta ainakaan löytyessään Rominalla ei ollut enää kuin tuo yksi pentu mukanaan. Pieni ja huonokuntoinen pentu ei jaksanut hoidosta huolimatta ja muuttui enkeliksi pian löytymisensä jälkeen. Tarhalle oli kuitenkin tuotu samoihin aikoihin viiden pentueen lauma, joiden emää ei oltu löydetty ja Romina adoptoi nämä pienokaiset oitis omakseen. Romina on huolehtinut alusta saakka näistä pienokaisista kuin omistaan ja osoittanut olevansa loistava, rakastava, hellä ja huolehtiva emä. Nämä Rominan lämmöllä kasvattamat otto pennut, jotka on nimetty R-pennuiksi, tulevat myös pian sivuillemme etsimään omia rakastavia kotejaan.

Romina on kooltaan pieni, ainoastaan viitisen kiloa painava koiraneiti.

Romaniassa pienet koirat eivät selviä kaduilla kauaa, varsinkaan pienet nartut ja tämän vuoksi onkin todennäköistä että Rominan saatua pentunsa, on se saanut lähteä ja sen mahdollinen omistaja on sen tämän vuoksi hylännyt. Eli neiti tuskin on kovin pitkää aikaa Romanian kaduilla viettänyt. Romina on ystävällinen ja avoin ihmisiä kohtaan ja sen vuoksi onkin todennäköistä, että sillä on joskus ollut koti tai ainakin ihminen joka on siitä säännöllisesti pitänyt huolta.

Romina on luonteeltaan rauhallinen, lempeä, sosiaalinen, todella ihmisrakas ja hyvin kiltti. Se antaa vieraidenkin ihmisten touhuta pentujensa kanssa ja tulee iloisesti moikkaamaan kaikkia. Muihin koiriin Romina suhtautuu ystävällisen rauhallisesti eikä ole mikään turha riehuja. Toki tällä hetkellä suurin osa energiasta menee viiden pennun kanssa touhuamiseen, eli kotiin päästyään Rominasta saattaa kuoriutua myös leikkisämpi puoli. Romina on hiljainen koira joten sen tuleva koti voisi sijaita myös kerrostalossa. Kaiken kaikkiaan Romina on upea luonteinen pieni koira jonka sydän on täyttä kultaa.

Huomioithan, että pienestä koostaan huolimatta Romina tulee tarvitsemaan liikuntaa ja aktiviteetteja eli pelkäksi sohvaperunaksi siitä ei ole. Tulevan kodin on myös varauduttava opettamaan Rominalle alusta alkaen kaikki normaalit kotikoiran tavat aina remmikävelystä sisäsiisteyteen. Vastapalvelukseksi saa Rominan ehdottoman rakkauden ja uskollisen ystävän.

 

7.1.2014

Romina on varattu omaan rakastavaan kotiin Suomeen.

3.2.2014

Romina matkasi Suomeen 1.2.2014, onnea pikkuinen uuteen elämään.

 

 

 

Kodin etsinnässä auttoi Tanja.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.