Päivitetty 21.04.2014

Kodin saanut kissa: RISJA


RISJA

* n. 3 v

* naaras (steriloitu)

* Tallinna, Viro.

Risja on löydetty satamasta keskellä kylmää talvea. Risja juoksi luokse maukkuen ja pyytäen mukaan, näkyi heti, että oli entinen kotikissa ja oli hyvässä kunnossa.

Risja on nyt noin 3-vuotias ja rauhallinen luonteeltaan. Se on steriloitu syksyllä 2012. Risja on itsenäinen tyttö, joka ei välitä muiden kissojen seurasta, ei hakeudu tappeluun, muttei tykkää, jos muut tulee liian liki ja näyttää myös sen. Siksi varmasti tykkää nyt olla asunnossa ylhäällä jossain, ikkunalaudalla tms. jossa saa olla vähän rauhassa muilta.

Risja ei ole sylissä viihtyvä kissa, mutta hakee huomiota itsekin ihmiseltä. Alussa kun oli häkissä ennen rokotuksia yms, oli paljon hellyydenkipeämpi, mutta nyt muiden kissojen läsnäolo (eikä niitä ole ihan vähän) vaikuttaa varmasti hellyyshaluihin. Vähemmän stressaavassa ympäristössä luonne luultavasti muuttuu vieläkin paremmaksi. Hoitopaikan koirasta ei piittaa ja sopisi koiralliseenkin kotiin.

7.12.2013 Lisätty Risjalle uusia kuvia. Risja stressaa Tallinnan hoitopaikan isoa kissamäärää niin, ettei uskalla mennä aina vessaankaan, Risja tulee kotihoitoon Suomeen joulukuussa.

28.12.2013 Risja saapui kotihoitoon Varsinais-Suomeen.

Risja sai oman kodin 18.4.2014.

Varaajana toimi Mari

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.