Päivitetty 11.01.2014

Kodin saanut: ROXY


 

ROXY

* arvioitu syntymäaika 09/2013

* narttu

 

 

 

 

31.12.2013

Pentuja syntyy Romaniassa vuosittain valtavat määrät. Usein pennun kohtalona on joko syntyä kadulle, tai joutua hylätyksi hyvin nuorella iällä. Tämän pienen Roxyn tarina on juuri tällainen. Roxy on hylätty aivan muutaman viikon ikäisenä OneVet eläinlääkäriasemalle. Roxyn äidistä tai siitä, mihin ja milloin tyttö on syntynyt ei ole muuta kuin arvailuja. Roxy oli kuitenkin onnekas, että hänet hylättiin paikkaan, jossa Roxy sai hoitoa ja turvaa, sekä mahdollisuuden selviytymiseen. Nyt Roxy on päässyt eläinsuojelija Luiza Mandrun kotiin turvaan maaseudulle.

Roxy on reipas ja iloinen pentu, joka jää aikuisenakin pieneksi. Roxy on nyt iältään n. 3 kk ja painaa huikeat 2,3 kiloa. Roxya ei tulla steriloimaan Romaniassa nuoren ikänsä vuoksi, joten tuleva omistaja sitoutuu steriloimaan Roxyn Suomessa kohtuullisen ajan kuluessa. Yhdistys osallistuu sterilointikuluihin 25% eläinlääkärin kuittia vastaan.

Roxy on Luizan mukaan todellinen aarre. Reipas, ystävällinen, leikkisä ja tulee toimeen niin kissojen, koirien kuin ihmistenkin kanssa. Roxy elelee Luizan kotona, jossa sillä on kavereinaan muita koiria, sekä suuri lauma kissoja. Pentua harkitessa tulee kuitenkin muistaa, että sitoutumisen pentuun ja sen kasvattamiseen ja kouluttamiseen kunnon koirakansalaiseksi on oltava kunnossa. Roxysta saa parhammillaan ihanan ystävän 12-15 vuodeksi tästä eteenpäin. Sisäsiisteys ja remmilenkkeily tulee opettaa täysin alusta ja tapojen opettaminenkin tulee vaatimaan työtä, aikaa ja motivaatiota.

Roxy saapuu Suomeen kotihoitoon 10.1.2014, jos omaa kotia ei siihen mennessä ole löytynyt. Mukavampaa tietysti olisi, että Roxy pääsisi aloittamaan uuden elämänsä heti omassa kodissaan.

02.01.2014

Roxy on varattu omaan kotiinsa Suomeen, onnea Roxy ja uusi perhe!

11.01.2014

Roxy saapui tänään omaan kotiinsa Suomeen.

Kodin etsinnässä toimi apuna Johanna.

 

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.