Päivitetty 11.01.2014

Kodin saanut koira: DEDE (Triple-D)


DEDE

* arvioitu syntymäaika 4/2013

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

24.7.2013

Bukarestiin vastikään rakennettu Dog Rescue Shelter pyrkii pelastamaan, hoitamaan ja auttamaan apua tarvitsevia kulkukoiria parhaansa mukaan. Yksi tarhan vapaaehtoisista työntekijöistä, Mihai Grigorie, pelastaa ja pitää myös omia suojattejaan Dog Recuen tarhalla. Eräänä toukokuisena päivänä Mihai sai puhelun äidiltään, joka kertoi nähneensä emon ja kolme pentua kadulla kotimatkallaan. Mihai kysyi missä koirat ovat, jotta hän voi mennä tarkistamaan niiden tilanteen. Äiti oli vastannut, että nyt ne ovat tuossa eteisessä..

Niin pelastuivat Sera-emo ja Triple-D: Desmond, Dede ja Desdemona. Ensimmäisenä pennuista tulee mieleen jonkinlainen snautseri, onhan kolmikolla oikein suloiset naamakarvat ja kaikki. Pennut ovat tälä hetkellä noin 4kk ikäisiä. Pentujen emo on n. 35cm korkea, mutta pennut tulevat kasvaamaan luultavasti emoaan suuremmiksi, arviolta 15kg painaviksi. Kaikki pennut ovat sosiaalisia, avoimia ja leikkisiä, kuten normaalien pentujen kuuluukin. Pennut tulevat kaikenlaisten koirien ja ihmisten kanssa toimeen.

DEDE on siskoksista pienempi. Dede ja Desdemona asuvat samassa tarhassa äitinsä ja usean muun pienen koiran ja pennun kanssa. Siskokset ovat erottamattomat ja muodostavat yhdessä tiimin, joka mm. kiusaa veljeään Desmondia. Kuitenkin kyseessä on luultavimmin vain leikkimielinen voimien mittelö, jonka tytöt yhteistuumin aina voittavat.

20.8.2013

Kulkureiden aktiivit tapasivat tättähäärä Deden Romanian-reissullaan. Dede oli kokoajan menossa ja rakastamassa kaikkia. Dede tykkää pomppia ihmistä kohden huomiota hakiessaan. Ihmisen huomion saatuaan Dede kuitenkin osasi rauhoittua ja heittäytyi selälleen nauttimaan rapsutuksista.

Lisätty video tytöistä ja Sera-emosta.

17.12.13

Dede on nyt steriloitu. Dede on myös päässyt siskonsa kanssa harjoittelemaan hihnakävelyä ja se sujuukin jo aika hyvin.

Dede etsii edelleen omaa kotia, jossa ymmärretään nuoren, vauhdikkaan koiran tarpeita. Dede kaipaa omia ihmisiään, yhdessäoloa ja kivaa yhteistä tekemistä, perheenjäsenenä elämistä.

Olisiko sinun perheelläsi Dedelle se oikea koti?

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

11.01.2014

Dede on saanut kodin muualta.

Yhteydenotot Anna-Auroralle.

VIDEO: Dede, Desdemona ja Sera-emo 8/2013.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.