Päivitetty 19.01.2014

Kodin saanut koira: SABACA


11/2013

SABACA

* arvioitu syntymävuosi 2011

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

7.12.2013

Pieni musta hahmo poukkoilee tien laidasta laitaan. Liikenne on vilkasta, autot väistelevät viime hetkillä ja yksi joutuu tekemään jopa hätäjarrutuksen, jolloin törmäys on vain metrin päässä. Tilannetta seuraavat ihmiset ovat kauhuissaan, yrittävät houkutella koiraa pois tieltä ja saada sen turvaan. Koira on peloissaan, järkyttynyt ja shokissa, eikä ymmärrä varoa ympärillä uhkaavia vaaroja. Vihdoin se saadaan kiinni, viedään nopeasti autoon turvaan ja eläinlääkäri Irina Corbun tarkastukseen. Pieni koira pelastui, mutta millainen on sen tulevaisuus? Loppuelämä tarhalla? Vai löytyisikö sille oma koti, jossa se saisi olla onnellinen, rakastettu, turvassa?

Sabaca on pienikokoinen, n. 7,5kg painava tyttönen. Sabaca oli tiinenä löytöhetkellä ja se steriloitiinkin heti, välttäen uusien kodittomien syntymisen. Nyt tyttö on toipunut jo sterilaatiostakin ja on valmis matkaamaan omaan kotiin.

Sabaca tulee toimeen muiden koirien kanssa. Sabacan hoitopaikassa on myös kissoja, joiden kanssa se tulee hienosti toimeen. Hevosiakin tyttö on ehtinyt Romanialaisessa hoitopaikassaan nähdä eikä niidenkään kanssa ole ongelmaa ja neiti tykkäsikin kovin juoksennella niiden seassa, kuitenkin välttäen vahinkoa. Muutenkin Sabacan kohteliaan, lempeän ja pehmeän luonteen takia on vaikea nähdä hänellä tulevan ongelmia kenenkään kanssa. Sabaca ei ole kova haukkumaan, joten sen voisi kuvitella sopivan myös kerrostaloon.

Sabaca luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, tautien varalta testattuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omistavana.
19.1.2014
Sabaca on saanut kodin ulkomailta!

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.