Salla Honkapää

Toiminnanjohtaja
salla.honkapaa@kulkurit.fi

 

Sähköposti: salla.honkapaa@kulkurit.fi
Puhelin: 040-7556081 (adoptioasioissa ensiyhteydenotot sähköpostitse)

 

Hei, olen Salla ja olen Kulkurien toiminnanjohtaja.

Asun Punkalaitumella ja laumaamme kuuluu tällä hetkellä kolme koiraa, niin rescuekoiria Romaniasta kuin kotimainen kodinvaihtajakin, sekä neljä kotimaista löytökissaa. Ensi kesänä perheemme täydentyy lammasviisikolla ja kanalaumalla. Lisäksi tarjoamme aina mahdollisuuksien mukaan kotihoitopaikan sitä tarvitsevalle koiralle. Erityisesti sydäntäni lähellä ovat saksanpaimenkoirat ja niiden sekoitukset, mutta nykyisin myös pienemmät koirat ovat kietoneet minut tassunsa ympärille.
Isompien koirieni kanssa olen vuosien aikana harrastanut paljon kaikkea, aina tottelevaisuuskoulutuksesta jäljestykseen ja hakuun (metsä ja raunio), mutta nykyisen lauman kanssa keskitymme tällä hetkellä vain perustokoon ja harrastus-jälkeen, sekä monipuoliseen liikuntaan ja aktivoimiseen.

Eläinsuojelutyössä olen ollut aktiivisesti mukana vuodesta 2005, jolloin hain ensimmäisen rescuekoirani Roomeon Virosta. Sen jälkeen ei mikään oikeastaan koskaan palannut ennalleen ja olen onnekas siitä, sillä olen löytänyt intohimoni, asian josta jaksan innostua aina uudestaan, vaikka työ välillä hyvin raskasta onkin. Vaikeimpina aikoina uskoa luo ajatus siitä, että vaikka emme voi pelastaa kaikkia apuamme tarvitsevia, voimme tehdä parhaamme vaikuttaaksemme niin yksilötasolla kuin sillä tasolla, jossa tehdään muutoksia hitaammin, mutta laajemmin, kuten steriloinneissa ja kansainvälisessä vaikuttamisessa aina EU-tasolla saakka.
Jokainen saavutus eläinsuojelurintamalla parempaan suuntaan ja jokaisen yksittäisen rescue-eläimen näkeminen uudessa kodissaan onnellisena, tasapainoisena ja rakastettuna perheenjäsenenä on kaiken sen työn ja vaivan arvoista.

15 vuotta rescuetoimintaa

The Hobo Dog in memorian