Kodin saanut: SAMUEL

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

SAMUEL

* 1-2 v

* uros (kastroitu)

* Virossa

 

Nuori poika Samuel on hyvin ystävällinen ihmisille, mutta hyvin hyvin tuhma toisten poikakissojen kanssa ja haluaa oikeastaan vain tapella. Samuelin puolustukseksi on sanottava, ettei se itse hakeudu tappeluihin, vaan toiset urokset kiusaavat sitä ja se vain puolustautuu. Tyttöjen seura on ok, mutta Samuelista näkee että se olisi silti mieluiten ainoa kissa talossa. Kissatalossa se yrittää olla piilossa toisilta kissoilta.

Kun Samuel löydettiin kadulta, pelkäsi Samuel kaikkea ja kaikkia. Siinä meni viikko kunnes huomattiin että Samuel oli suurine silmineen itse asiassa hyvin hellyydenkipeä pieni kissa, joka vain odotti että joka ottaisi hänet syliin ja huomioisi. Samuel pitää ihmisistä niin kovin paljon ja haluaa olla koko ajan lähellä ja katsoa silmiin, Samuel on rohkaistunut niin että uskaltaa kiivetä itse jo vieraankin syliin rapsuteltavaksi. Samuel on hyvä lasten kanssa, nyt stressaantuneena toisten kissojen seurasta saattaa tarttua käteen hampaillaan, mutta ei satuttamistarkoituksessa.

Samuel on jo kastroitu ja rokotettu. Samuel testataan FIV:n ja FelV:n varalta vielä ennen kuin tulee uuteen kotiinsa.

Lisätty Samuelille kuvia.

Päivitetty 4.10.2012

Samuel sai kodin Virosta.

Päivitetty 10.10.2012

Kuvat näkyvät isompina klikkaamalla.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: