Päivitetty 27.10.2013

Kodin saanut: COINAC


 

COINAC

* 6-7 kk

* uros

* Romaniassa.

 

 

 

 

Coinacin ja sen siskon juuri alkanut elämä oli hiuskarvan varassa, sillä ne hylättiin alkuvuodesta kylmimmän talven aikaan kadulle Bukarestissa pian niiden syntymän jälkeen. Eräs poika kuitenkin löysi pennut ja tiesi mihin ne viedä, paikallisen eläinsuojelijan Anda Murgun luokse. Anda teki parhaansa pentujen kanssa, mutta Coinacin sisko ei jaksanut taistella vaan nukkui pois. Coinac kuitenkin tointui ja alkoi kasvaa ja tervehtyä Andan huolellisessa hoidossa.

Coinac on Andalle erityisen tärkeä koira ja Coinac nukkuukin Andan sängyssä joka ikinen yö. Anda kuvailee Coinacia sanoilla uskomaton ja älykäs, ihan kuin se ymmärtäisi kaiken.  Andan epäitsekkyydestä kertoo että hän on valmis antamaan Coinacin Suomeen, koska Anda tietää että täällä Coinacilla on mahdollisuus hyvään, onnelliseen koiran elämään, vaikka ero tuleekin olemaan raastava.

Ymmärrämme Coinacin erityisyyden sen tavatessamme. Coinac hurmaa silmillään kaikki, se on hyvin leikkisä, rakastaa ihmisen seuraa, lapsia, toisia koiria, leluja jne. Coinacista näkee kaikessa suhteessa että Anda on hoitanut poikaa erityisellä rakkaudella ja opettanut sille tärkeitä taitoja, jotta se olisi mahdollisimman valmis elämään muuallakin kuin hänen luonaan, olemaan sosiaalinen ja tottunut mahdollisimman moniin erilaisiin asioihin. Coinacista ei olisi koskaan asumaan pihan perällä ja tuskinpa siitä kasvaa myöskään suurta vahtikoiraa, mutta Coinacista saa perheenjäsenen ja ystävän vailla vertaa.

Anda pyytää hyvin harvoin mitään, mutta Coinacin kohdalla hänen toiveensa oli että etsisimme pojalle kodin, jossa sitä kohdellaan hellästi ja sitä rakastetaan ja jossa se saa elää virikkeellistä, tasapainoista koiran elämää.

Coinac on tällä hetkellä noin 6-7 kuukautta ja säkäkorkeudeltaan se on 40-45 cm, rakenteeltaan hoikka. Coinac tulee jäämään keskikokoiseksi, korkeintaan 50-55 cm korkuiseksi.

Yhteydenotot Sallalle.

Päivitetty 14.7.2012

Coinac on varattu.

Päivitetty 10.9.2012

Coinac sai oman kodin Suomesta 28.9.2012.

Päivitetty 1.10.2012

Kuvat aukeavat isommiksi klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.