Päivitetty 25.03.2013

Kodin saanut: SANDRA


SANDRA

*  alle 2 v

* naaras (steriloitu)

* Virossa.

Sandra on kokonaan raidallinen, hoikka ja notkea kissatyttö. Sandra on syntynyt keväällä 2011 eräälle Tallinnan keskustan pihoista, jonne ystävällinen ihminen toi pennuille ruokaa kaksi kertaa päivässä. Kesän pentuaikansa ne elivät siellä ja kun talvi 2011/2012 poikkeuksellisen ankarana koitti, olivat ne jo riittävän suuria löytääkseen suojaa ja selviytyäkseen. Mutta seuraavana keväänä kaikki muuttui. Sandra teki itse poikaset pihan suojaan, mutta suoja purettiin pois. Onneksi kissaperhe saatiin sieltä pelastettua ja Sandran poikaset ovat löytäneet jo oman kodin.

Nuorelle kissalle tyypillisesti Sandra on leikkisä ja utelias. Yli kaiken Sandra tykkää leikkiä sulkaleluilla ihmisen kanssa, aina kun vain jollakin on aikaa. Mutta jos aikaa ei ole, Sandra ymmärtää ja osaa pelata itsekseenkin vaikka pallolla. Sandra ei aiheuta pahennusta kiipeilemällä liian korkealle ja kynsiäkin se teroittaa vain siihen varattuihin paikkoihin. Hiekkalaatikkoa Sandra käyttää esimerkillisesti. Sandra pitää toisten kissojen seurasta, eikä sillä olisi mitään sitä vastaan, että omassa kotona olisi kissaseuralainen tai useampikin.

Vaikka Sanda on viettänyt lapsuutensa kadulla, se on ystävällinen ja tottunut ihmiseen. Varsinainen sylikissa se ei silti vielä ole, mutta tykkää olla lähellä ja jää usein leikin päälle lepäämään jalkaan nojaten. Sandra pitää silittelystä ja kun se on saanut mielestään tarpeekseen se työntää käden vain pois. Kaiken kaikkiaan Sandra on erittäin älykäs ja hyvinkehittynyt kissa.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.