Kodin saanut: LADY

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

LADY

* aikuinen

* naaras (steriloitu)

* Virossa.

Minä olen Lady, nimeni olen saanut siksi, koska jo päältäpäinhän näkee että olen tyttökissa! Kaunis, tuuheaturkkinen ja viehättävä. Vaikka suuri kaulukseni voi joitakin johtaa harhaan, olen siitäkin hyvin ylpeä ja kylmällä se on ollut hyödyksi.

Alunperin olen saarelainen, siellä ei kuitenkaan ollut Turvakodun kaltaista paikkaa ja olot olivat kovat. Minut oli kuitenkin operoitu niin (en muista kenen toimesta) etten onneksi saanut lapsia siihen kurjuuteen. Istuin rinnakkain veljeni kanssa erään kerrostalon pihalla ja saimme joskus ruokaa, josta saimme voimaa ja lämpöä.

Eräänä päivänä minut kuitenkin napattiin autokyytiin ja ajettiin Saarenmaalta Tallinnaan, olin pelastettu! Nyt on melko hyvä. Kissarahvasta on kuitenkin ihan liikaa, suurimman osan ajasta olen omassa pesässäni. Joskus kiukuttaa, kun en uskalla mennä ruokakupillekaan ilman vaaraa että joku hyppää heti niskaan. Kaipaan myös vähän veljeäni jonka lupasivat tulla perässä, en malttaisi odottaa.

Joskus hiekkalaatikon siivoojat ottavat minut pesästä ja pitävät hellästi sylissä, siitä en haluaisi koskaan pois.

 

Yhteydenotot Tiialle.

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: