Päivitetty 20.10.2015

Kodin saanut: SADE (nyk. NIPSU)


SADE

* 3-4 kk

*narttu

*Romaniassa

 

 

 

 

 

Sade on tällä hetkellä Romaniassa  eläinsuojelija Oana Chiritanin luona. Sade asustelee hieman vanhemman toisen pennun kanssa Oanan kylpyhuoneessa ja tarkemmin siis Oanan kylpyammeessa.

Sade on löydetty hieman vanhemman pennun kanssa pellolta Bukarestin ulkopuolelta tammikuun alussa. Pikkuinen on siis vasta hetki sitten päässyt ulkoa lämpimään turvaan ja Sade onkin varmasti saanut lyhyen elämänsä aikana isommilta koirilta hieman selkäänsä, koska tyttö selkeästi pelkää isompia koiria ja haukkuukin näille varsin kimakasti. Sade kuitenkin rakastaa ihmisiä ja luottaa ihmisiin hyvin. Sade rakastaa huomiota ja hellyyttä. Sadetta vielä ujostuttaa hieman ihmiset, mutta tyttönen rohkaistuu varmasti todella pian, onhan pikkuinen ollut vasta parisen viikkoa hoitopaikassaan.

Sade on käynyt jo ensimmäisillä rokotuksilla ja tyttönen onkin valmis matkustamaan omaan kotiinsa 3-4 viikon päästä. Sade tullaan luovuttamaan siis asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja EU-passilla varustettuna. Sade tulee isona olemaan noin 10 kiloinen, eli varsin pieneksi tyttönen jää.

Päivitetty 26.01.2013.

Sadella on kiire löytää oma koti, sillä Oana ei pysty pitämään Sadetta enää kauaa kotonaan ja sitten Sade joutuu tarhalle, mikä ei varmasti tee sille hyvää. Sade on rohkaistunut paljon, mutta edelleen siinä on ujohko vire, ja Sade odottaakin kotia jossa sille ollaan valmiita antamaan tukea, rauhaa ja rakkautta, positiivisia sosiaalisia kokemuksia ja uusia ihania tapaamisia jotta Sade huomaa miten mukavaa elämä voikaan olla. Kotioloissa, rohkaisevassa ilmapiirissä Sade varmasti rohkaistuu nopeasti.

Ikä päivitetty.

Päivitetty 4.3.2013

Sade on varattu.

Päivitetty 7.3.2013

Sade sai kodin Suomesta 15.3.2013

Päivitetty 26.3.2013

20.10. 2015
Sade-tyttönen kantaa nykyisin nimeä Nipsu ja se on asustanut Suomessa jo pari vuotta. Saimme äskettäin kuulumisia Nipsun perheeltä:

“Nipsulla menee hyvin ja on onnellinen ja rakastettu koira. Arkuudesta vielä iän myötä ei olla kokonaan eroon päästy, mutta nuorihan tämä ilopilleri on vielä. Kyykkyyn on
minunkin mentävä kun kotiin tulen työpäivän jälkeen jottei pissat lorahda lattialle. Nopea kun mikä, pärjää melkeen vinttikoirien tavoin juoksemisessa ja erittäin leikkisä ja hyville tavoille opetettu vaikka pennun tavoin osasikin tehdä pieniä tihutöitä. Lelut
säilyneet ehjinä kuitenkin alkuajoista asti. Vahtikoiran vikaa ja erittäin ihmisläheinen Nipsu on. Viimeeksi kun puntaroitu niin kiloja oli vähän päälle 10.”

Kiitos Nipsun perheelle kuulumisista ja oikein hyvää jatkoa.

Lisätty uusia kuvia tyttösestä.

Yhteydenotot Veronikalle.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.