Päivitetty 15.10.2013

Kodin saanut: SASHA


SASHA

* n.3v

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

Sasha on tällä hetkellä Romaniassa eläinlääkäriasema OneVetin hoitolassa etsimässä omaa kotiaan.

Sasha on puhdas shar pei, tosin virallista tietoa tästä ei ole, mutta kyllähän sen tytöstä huomaa kilometrien päähän. Sashalla on löydettäessä ollut iho todella järkyttävässä kunnossa, mutta nyt kunnon ruualla ja hoidolla tyttösen iho on jo hyvässä kunnossa.

Sasha on ystävällinen ja todella kiltti tyttönen. Sasha on todella ihmisrakas ja melkoinen pusuttelija.  Joka kerta kun ihminen meni kyykkyyn silittääkseen Sashan kanssa samassa tilassa olevia pikku koiria, ryntäsi Sasha jostain sivusta äkkiä ihmisen luokse ja änkesi syliin rapsutuksia kerjäämään ja pussailemaan.

Sasha elää tällä hetkellä pikku koirien ja pentujen keskellä ja tyttö toimii tuossa laumassa todella hyvin. Itseään isompien koirien kanssa Sasha ei jostain syystä tule toimeen, ilmeisesti tyttöstä pelottaa nuo ”jättiläiset” niin paljon. Sasha voisi siis sopia kotiin, jossa on pienempiä koiria.

Sashan tulevalta kodilta toivotaan roduntuntemusta ja kokemusta tämän tyyppisistä vahvempi luonteisista koirista. Sasha on elänyt joskus kodissa, mutta tulevan kodin täytyy varautua siihen, että tytölle täytyy opettaa mahdollisesti kaikki sisäsiisteydestä ja remmikävelystä lähtien.

1.11 Yhdistyksemme ihmiset vierailivat Romaniassa ja tapasivat Sashan, tässä hieman heidän kertomaansa.

Tapasimme Sashan lokakuun lopussa matkallamme Romaniaan. Sasha asustaa Onevet hoitolassa “kindergardenin” puolella, eli suurin osa muista koirista on nuoria ja eläväsitä sorttia. Sasha ei viihdy siellä yhtään, siitä näkee kuinka se kaipaisi tilaa ja rauhaa ympärilleen, mutta joutuu sietämään kaikkea muuta.
Meihin vieraisiin ihmisiin Sasha suhtautui äärettömän ystävällisesti ja saimme reippaat suukot ruttunaamalta joka käänteessä.

09.02.2013

Sasha etsii edelleen sitä omaa kotiaan. Sashan onneksi tyttönen on saanut elää hoitolan lämmössä ja suojassa talven yli, Sashan turkilla talvi olisi muuten ollut varmasti melkoinen koettelemus tyttöselle. Sasha on edelleen oma ystävällinen itsensä ja kaipaileekin piakoin oman ihmisensä kainaloon nautiskelemaan kotikoiran elämästä.

Painoa Sashalla on nyt n. 25kg.

Yhteydenotot Veronikalle.

Päivitetty 09.02.2012

Sasha sai oman kodin Suomesta 15.3.2013.

Päivitetty 26.3.2013

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.