Kodin saanut: ZOLA (Minnan pentu)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

ZOLA

          * narttu

          * n. 3 kk

          * Suomessa

 

 

 

 

28.01.2013

Asociatia A Doua Sansan Carmen löysi ja pelasti Minna-äidin ja tämän neljä pentua erään kehätien varrelta isojen rekkojen keskeltä n. 150 km päässä Bukarestista. Pentuja oli ollut kahdeksan, mutta valitettavasti näistä neljä oli  jo jäänyt ohiajavan liikenteen alle. Perhe asustelee tällä hetkellä Onevetin eläinlääkäriasemallaBukarestissa, mutta muuttavat pian Glinan tarhalle.

Pennut ovat nyt n. 3kk ikäisiä, leikkisiä, avoimia ja sosiaalisia. Pennuilta löytyy paljon uteliaisuutta ja muutenkin ne käyttäytyvät kuin mitkä tahansa normaalit pennut. Minna-äiti on keskikokoinen, n. 15kg painava, eivätkä pennut varmaankaan kasva juurikaan äitiään suuremmiksi.

Pennut etsivät sitoutuneita, motivoituneita loppuelämän koteja, joissa pennut saavat kasvaa ja kehittyä parhain mahdollisin eväin tähän maailman! Pennut luovutetaan sirutettuina, madotettuna, tautitestattuina ja EU-passin kanssa. Jos pennut saapuvat suomeen ennen 6kk ikää, niitä ei nuoren ikänsä vuoksi steriloida/kastroida ennen tuontia, joten edellytämme että toimenpide suoritetaan Suomessa ja yhdistys osallistuu kustannuksiin 25% toimenpiteen hinnasta eläinlääkärin kuittia vastaan.

 Yhteydenotot Johannalle

12.02.2013

Zola on varattu.

19.03.2013

Zola saapui omaan kotiinsa Suomeen 18.03.2013. Kotona Zolaa odotti 15.03.2013 kotiin saapunut Minna-äiti.

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: