Päivitetty 10.04.2021

Kodin saanut koira: SASA


Syntymäaika: 12/2018
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Carpe)
steriloitu

 

 

Perustiedot ja tausta
26.02.2021
Carpe on romanialaisen eläinsuojelija Carmen Mandescun perustama yhdistys ja lähellä Bukarestia sijaitsee myös Carpen tarha. Carmen Mandescu on aiemmin toiminut Asociatia A Doua Sansan toisena perustajajäsenenä Glinan tarhalla, jonka kanssa myös Kulkureilla oli yhteistyötä vuodesta 2012 lähtien. Carpen tarha on ollut Carmenin ja Rescueyhdistys Kulkurit ry:n yhteinen projekti.

Sasa on todella rauhallinen ja kiltti pikkukoira. Se on ystävällinen niin muille koirille kuin myös ihmisille. Carpen tarhalla Sasa asuu vapaana pienellä piha-alueella. Samalla alueella asuu myös useita pentuja. Sasalla on aikaisemmin ollut huolehtiva omistaja, mutta valitettavasti omistaja menehtyi. Omistajalla oli myös jonkin tyyppinen tarha koirille pihassa, mutta koska Sasa oli perheen koira, omistajan poika pyysi Carmenia ottamaan Sasan Carpen tarhalle turvaan. Sasa on steriloitu, eikä se hauku tarhalla juuri lainkaan. Selässä Sasalla on noin euron kolikon kokoinen karvaton kohta, mikä johtuu todennäköisesti ekseemasta. On mahdollista, että kyseinen kohta pysyy karvattomana, eikä siihen enää kasva karva takaisin. Sasa rakastaa ihmisen läheisyyttä ja erityisesti rapsutuksia.

Uskomattoman sympaattisella Sasalla on arvion mukaan säkäkorkeutta noin 25 cm.

10.4.2021
Sasa on saapunut omaan loppuelämän kotiin. Onnnellista yhteistä tulevaisuutta Sasa ja perhe!

3.3.2021
Sympaattinen Sasa on varattu omaan kotiin.

26.02.2021
Sasa on lisätty adoptio-ohjelmaan.

_______________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Sasa saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Sasa on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Sasan yhteyshenkilönä toimii Mari Jokinen.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.