Päivitetty 15.11.2015

Kodin saanut koira: SHEILA BUNNY


 

SHEILA BUNNY

SHEILA BUNNY

 

SHEILA BUNNY

* syntymäaika 12/2014

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

4.6.2015
Tällä koiralla on siis hetken ollut koti, jossa on voinut tuntea oman ihmisen ja tutun ympäristön. Hetkessä kaikki muuttuu, kun ihminen kyllästyy koiraan, tai koira sairastuu. Silloin heidät voidaan kylmästi jättää kadulle, tai tässä tapauksessa Sheila Bunny tuotiin Rosiori de Veden massasterilointi tapahtumaan, jonne omistaja sen hylkäsi. Sheila Bunny oli hyvin hämillään kaikesta tapahtuneesta ja pelokas koira etsi tukea ihmisistä, nojaten siihen tiukasti kiinni ja steriloinnin jälkeen heräämössä hakeutui hän isompien koirien kylkeen. Tällä hetkellä Sheila Bunny on Onevetin koirahoitolassa Bukarestissa.

Sheila Bunny reipastuu varmasti, kun saa rauhaisan ympäristön ja turvallisen ihmisen opastamaan ja näyttämään, kuinka elämässä voi mennä eteenpäin ilman pelkoa siitä, että häntä enään ikinä jätetään. Rakkautta ja luottoa ihmiseen, sitä Sheila ei ole kuitenkaan menettänyt.

Sheila Bunnyllä on hellyttävä alapurenta ja painaa nyt noin 6 kg.

Aikuisena painoa on n.15 kg ja korkeutta n. 45-50 cm.

24.7.2015
Sheila Bunny on herttainen koira, joka turvautuu tuttuun ihmiseen ja hakee tämän ihmisen huomiota kovasti. Tutut OneVetin hoitajat olivat Sheila Bunnylle tuki ja turva ja varmasti, kun Sheila Bunny saa Suomesta tuon oman ihmisen, on tämä aarre tälle koiralle. Ruoka tuntuu kovasti maistuvan nuorelle tytölle, joten myös kouluttaminen ja siitä palkitseminen on varmasti antoisaa.
Kuvia ja video lisätty

19.9.2015
Nyt on tullut vauhtia ja menoa tähän tyttöön. On jäänyt vain varjo siitä arasta ja pelokkaasta koirasta, joka jätettiin Rosioriin muutama kuukausi sitten. Sheila Bunny leikki ja juoksi onnesta, eikä loppua meinannut tulla millään. Malttoi kuitenkin syliin, jossa myös rauhoittui nopeasti. Koirakaverit olivat Sheilan mielestä ihan parasta ja vaikka muilta koirilta tuli komentoa ja napakastikin, ei se Sheilaa haitannut. Hienosti alistui ja kuunteli, mutta ei moisesta kommennosta säikähtänyt. Elämä on ihanaa, sanoisi kiltti ja lempeä Sheila, niin paljon hän kaikkia ihmisiä ja koiria rakastaa.

19.10.2015
Sheila Bunny on varattu omaan kotiin.

15.11.2015
Sheila Bunny saapui Suomeen ja kotiinsa 14.11.2015. Onnittelut kodille ihanasta perheenjäsenestä.

 

 

 

Yhteyshenkilönä toimi Stina Nurmikoski

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.