Päivitetty 26.08.2014

Kodin saanut koira: SHERYL


 


SHERYL

* n.10-vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

21.7.2014
Sherylin elämään on kuulunut ennen oma koti. Omistajansa kuoltua Sheryl kuitenkin heitettiin kadulle. Sheryl pysytteli entisen kotinsa lähettyvillä ja yritti opetella katukoiran elämää miten parhaiten taisi. Helppoa se ei ollut pienikokoiselle, iäkkäämmälle koiralle, joka oli tottunut asumaan kodissa. Sheryl kuitenkin selviytyi jotenkin.
Vuosi sitten Targosvistissa vaikuttava lämminsydäminen eläinsuojelija Mihaela Soare kuuli Sherylistä ja tavattuaan pienen rouvan, Mihaela otti sen välittömästi mukaansa kotiinsa.
Mihaelalla ja hänen äidillään on jatkuvasti kodissaan reilut kaksikymmentä koiraa, näistä suurin osa kadulta pelastettuja yksilöitä, joille Mihaela etsii uusia koteja mm. Kulkureiden avulla.
Sheryliin hän kiintyi erityisesti ja koska se oli jo vanhempikin, Mihaela päätti pitää sen poikkeukselliseti itsellään. Kuukausia kului ja Mihaelan mieli alkoi muuttua. Eläinsuojelijana Romaniassa päivät eivät riitä kaikkeen mitä olisi tehtävänä, autettavia olisi loputtomasti ja päivät kuluvat hujauksessa koiria auttaen, ruokkien, kuskaten eläinlääkäriin ja adoptioita järjestäen. Lisäksi Mihaela vierailee säännöllisesti kunnallisella tarhalla auttamassa siellä kaikista surkeimpia tapauksia.
Niinpä hän teki raskaan päätöksen etsiä myös Sherylille uutta kotia. Kotia, jossa sille on aikaa ja rakkautta niin paljon kuin se on ne ansainnut.

Sheryl on arviolta 10-vuotias steriloitu narttu. Kooltaan se on noin 30-35 cm korkea ja painaa 6-7 kiloa.

Sheryl tulee erinomaisesti toimeen toisten koirien ja myös kissojen kanssa. Sheryl on täysin sisäsiisti ja se rakastaa pitkiä, rauhallisia kävelyitä hihnassa. Ihmisiä kohtaan Sheryl on avoin ja ystävällinen ja se antaa käsitellä itseään moitteettomasti.
Sheryl ei myöskään hauku juuri lainkaan, joten sen koti voisi sijaita myös kerrostalossa.

Sheryl etsii rauhallista aikuiskotia, vilkkaaseen pienten lasten perheeseen emme sitä anna. Kodissa voi olla toisia koiria tai kissoja, tai Sheryl voisi olla myös ainoa koira. Tärkeintä on, että Sheryl saa loppu-elämäkseen laadukasta hoitoa, säännöllistä senioriliikuntaa ja ehdottomasti paljon sylissä oloa, rapsutuksia ja onnellista elämää, on sitä sitten edessä vähän tai paljon.

26.7.2014
Sheryl on varattu omaan kotiinsa Suomeen!

25.8.2014
Sheryl saapui omaan kotiinsa.

 

Varaajana toimi Nea

 

Kuvat aukeavat isommiksi ja selautuvat eteenpäin klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.