Päivitetty 24.02.2020

Sinustako kotihoitaja? Kotihoitajuus teemana Kulkurien some-kanavissa viikolla 9


Koira oli asunut tarhalla jo monta vuotta, mutta sitä ei huomannut kukaan. Yksikään perhe ei ollut koirasta kiinnostunut, mutta samalla kaikki sen tarhakaverit matkustivat omiin, rakastaviin koteihinsa yksi toisensa jälkeen. Koira oli näkymätön. Yhtenä päivänä se kuitenkin sai elämänsä mahdollisuuden ja lensi Suomeen kotihoitoon, opettelemaan kotikoiran elämää. Sillä hetkellä näkymättömästä tuli näkyvä ja koiralle riitti kiinnostuneita adoptoijia jonoksi asti.

Kotihoidon merkitys aralle, tottumattomalle, tarhaympäristöstä kovasti kärsivälle, tavallisen näköiselle, vanhemmalle tai näkymättömälle koiralle on sanoinkuvaamaton. Se on ovi omaan kotiin, joka ei ehkä muuten koskaan avautuisi.

Tulevalla viikolla tulemme Kulkurien somekanavissa käsittelemään kotihoitajuutta, sen merkitystä koirille ja sitä, kuka kotihoitajaksi sopii ja mikä kotihoitajuudessa on tärkeintä. Tulemme myös esittelemään kotihoidossa kotia etsiviä koiria ja kertomaan esimerkkitarinoita siitä, miten kotihoitoon pääseminen voi muuttaa koiran elämän totaalisesti.

Kiinnostaisiko sinua kotihoitajuus? Onko jokin kotihoitokoira erityisesti herättänyt kiinnostuksesi? Tähän postauksen alle saa vapaasti esittää kysymyksiä, joihin tulevan viiikon aikana lupaamme yrittää vastata!

Voit myös lukea lisää täältä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa