Päivitetty 20.06.2014

(VARATTU) Kotia etsivä koira: SNOW FLAKE


140619-snowflake-prof-300x3

 


SNOW FLAKE

* noin 6-vuotias

* steriloitu

* narttu

* Romaniassa.

  Tulossa Suomeen 27.6.2014

 

 

19.6.2014

Kauniin ja suloisen Snow Flaken tähänastinen elämä on ollut ristiriitaisen kaksijakoinen; onnekas siinä mielessä, että sillä on ollut koti – tai ainakin paikka, jossa siitä on huolehdittu. Kurjaa taas on ollut, että vastapalvelukseksi pieni neiti ja moni sen lajitoveri on joutunut tuottamaan omistajalleen pentuja. Nyt Snow Flake on käynyt entiselle omistajalleen tarpeettomaksi ja siitä on haluttu tämän vuoksi päästä eroon.

Omistaja oli toiminut kuitenkin vastuullisesti ja toimittanut itselleen tarpeettomat koirat turvaan, eikä jättänyt esimerkiksi kadulle, kuten Romaniassa on tapana tehdä. Snow Flake on tällä hetkellä Onevet-klinikalla ja se on tulossa Suomeen 27.6.2014 kotihoitoon. Olisi toki hienoa, jos se pääsisi suoraan omaan kotiin, sellaiseen, joka eisitä kuuna kullan valkeana hylkää.

Noin viiden kilon painoinen Snow Flake on hyvässä kunnossa ja rakastaa ihmisten huomiota. Se on luonteeltaan hyvin ystävällinen, iloinen ja sosiaalinen koira. Klinikan hoitajat kuvailevat sitä ”leikkisäksi pusukoneeksi”.

Reipas Snow Flake voisi sopia monentyyppiseen kotiin – myös kerrostaloon, sillä surkeudekseen siltä on leikattu äänihuulet niin, ettei se pysty haukkumaan. Aivan pienten lasten tai isojen koirien perheeseen emme sitä luovuta. Ei myöskään pelkäksi halinalleksi, sillä aktiivinen Snow Flake tarvitsee pussailujen & silitystuokioiden lisäksi virikkeistä koiran elämää ja liikuntaa. Snow Flake on todennäköisimminkin sisäsiisti, mutta sen mahdolliseen mieleen palauttamiseen kannattaa varautua.

Koiraan sitoutuminen on aina pitkän ajan päätös. Omien resurssien arviointi ennakolta on hyvin tärkeää. Snow Flake etsii sitoutunutta, motivoitunutta kotia, jossa ollaan valmiita tarjoamaan turvalliset kotiolot, aktiviteetteja sekä onnellinen, tasapainoinen koiran elämä. Muistathan, että koiran tulee mahtua elämääsi niin ylä- kuin alamäissäkin!

Snow Flake tullaan luovuttamaan asianmukaisesti rokotettuna, steriloituna, sirutettuna, loishäädettynä, tautien varalta testattuna ja oman EU-passin omistavana.
20.6.2014
Snow Flake on varattu

 

Varaajana toimi Tanja

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.