Päivitetty 20.06.2014

Kodin saanut koira: MAGDA


Magda1


 

MAGDA

* arvioitu syntymäaika 08/2013

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 


23.3.2014
Sisarukset Magda ja Radu tuotiin pentuina hoitoon OneVet- hoitolaan, josta heidän omistajansa piti heidät hakea myös pois. Näin ei kuitenkaan käynyt vaikka kuinka odotettiin omistajaa saapuvaksi. Nyt, oltuaan jo noin 4 kuukautta OneVet- hoitolassa, Magdalle ja Radulle etsitään loppuelämän kotia, jossa omistaja ei tule heitä ikinä jättämään.

Magda on veljensä tavoin hieman ujo mutta reipastuu nopeasti kun tajuaa etteivät uudet ihmiset tee sille mitään pahaa, hoitotoimenpiteet ja käsittely sujuu Magdan kanssa kuin leikiten. Magda on pehmeä luonteeltaan ja tarvitsee siis omistajan joka, osaa lukea näitä herkkiä koiria. Magdalla voisi olla reipas koirakaveri kotona odottamassa, joka myös omalla reippaudellaan rohkaisisi Magdaa kohtamaan kaikki uudet asiat.

Magda ei ole kova haukkumaan, joten kerrostalokin sopii tälle neidille asumismuodoksi. Tulee kuitenkin muistaa että ihan kaupungin keskusta ei ole oikea paikka herkälle koiralle.

Pikimustan Magdan olisi jo korkea aika päästä ikiomaan kotiin opettelemaan kotikoiralle tärkeitä taitoja, sisäsiisteydestä hihnassakävelyyn. Tulevan kodin tulee myös olla harkinnut koiran ottamista tarkkaan, sillä hyvässä tapauksessa Magda elää jopa seuraavat 10 vuotta. Tulevan kodin tulee myös olla sitoutunut Magdaan niin ylä- kuin alamäissäkin.

Kaunis Magda painaa tälle hetkellä vähän alle 20 kg ja korkeutta tälle neidille on kertynyt n. 50cm. Paljoa tästä Magda ei tule enää kasvamaankaan.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.


29.5.2014
Magda matkustaa Suomeen kotihoitoon maanantaina 2.6. Parhainta tietysti olisi jos Magdalle löytyisi suoraan oma koti, jossa harjoitella kotikoiran tapoja.


5.6.2014
Magda saapui Suomeen kotihoitoon maanantaina 2.6. Magda asustaa tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla, jossa sitä pääsee sovitusti tapaamaan.

Onevetissä otetut kuvat eivät ole todella tehneet tälle kaunokaiselle oikeutta, sillä Magda on todellinen kaunotar. Sopeutuminen uuteen elämään on myös alkanut hienosti. Magdalla on sekä uros että narttu kaverit, joiden kanssa tuleekin toimeen moitteettomasti. Pientä ujoutta on vielä ilmassa mutta kyllä sekin siitä kaikkoaa varmasti ajan kanssa. Hihnakävely ja sisäsiisteys ovat oikein hyvällä mallilla.

Enää ihanalta Magdalta puuttuu se ikioma koti!
20.6.2014
Magda on saanut oman kodin


Varaajana toimi Saila

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.