Päivitetty 06.09.2020

Steriloi – auta.


Steriloiminen on kestävää eläinsuojelutyötä, jonka avulla moni surullinen kohtalo on mahdollista välttää. Romaniassa katukoiratilanne on surullisen laaja ja brutaalin huonot olosuhteet koiran elämälle vain pahentavat tilannetta entisestään.

Kuvassa näkyvä väsynyt emo pentuineen on kovin tavanomainen esimerkki siitä, millaisia perheitä ja yksilöitä, aikuisia koiria sekä pentuja elää Romanian kaduilla, maaseuduilla ja teollisuusalueilla. Näky on kovin surullinen, mutta arkipäiväinen. Nälänhätä, turvattomuus ja avuttomuus, pelko. Tätä kaikkea tavanomainen katukoira joutuu sietämään elämässään päivästä toiseen – usein myös emo yhdessä pentujensa kanssa.

Kuvan emo pentuineen on pelastettu yhteistyökumppanimme Luiza Mandrun toimesta, joten ne yhdessä ovat onnekkaampia kuin moni muu – siis onnekkaampia, kuin suurin osa Romanian koirista. Oikeastaan ne ovat vain pienen pieni murto-osa saman kohtalon kokeneista lajikumppaneistaan. Suurinta osaa kukaan ei pelasta koskaan.

Rescueyhdistys Kulkurit toimii aktiivisesti sen puolesta, että näitä kohtaloita voidaan ehkäistä toteutumasta. Paras keino siihen on ennaltaehkäisevä sterilointityö, johon myös sinä voit osallistua yhdessä kanssamme, turvaten monen tuhannen eläimen paremman tulevaisuuden, yksi koira kerrallaan.

Voit auttaa seuraavilla tavoilla:

1️⃣ Voit lahjoittaa tilille FI73 1029 3000 3566 41 sterilointiprojektien viitteellä 2299.

2️⃣ Voit tehdä lahjoituksen MobilePayn kautta lähettämällä lahjoittamasi summan Kulkurien lyhytnumeroon 23855 ja kirjoittamalla viestikenttään steriloinnit.

3️⃣ Voit myös auttaa ryhtymällä sterilointikummiksi tai jakamalla tietoa sterilointien tärkeydestä. #spayone #spayabitch #spayandneuter (Sterilointikummia etsivät koirat löytyvät täältä.)

Yhden steriloinnin hinta on noin 30 euroa, mutta muutamakin euro on riittävä lahjoitus. Pienistä teoista syntyy suuria asioita. Olemme myös vahvasti sitä mieltä, että kaikki apu ei ole mitattavissa rahalla, vaan mielipiteet ja asenteet sekä tiedon jakaminen ovat yhtä arvokkaita, kuin lahjoituksetkin.
Apusi on meillä tärkeää. Kiitos, kun autat. ❤️

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.