Päivitetty 30.06.2020

Steriloidaan Rosiorin tarhan koirat!


Rosiorin tarhan koirat tarvitsevat apua!

Rosiorin kylän kunnallisella koiratarhalla asuu satoja koiria ja paikalliset rankkurit tuovat tarhalle uusia koiria päivittäin. Osa koirista asuu tarhalla suurissa häkeissä isoissa koiraporukoissa, osa tarhan pihalla koppeihin ketjuilla kiinnitettyinä ja osa liikkuu vapaina tarhan alueella. Tarhan läheisillä pelloilla asuu monia kodittomien koirien populaatioita ja on enemmänkin tavanomaista, kuin epätavallista, että tarhalle tuodut, steriloimattomat koirat hyvin nopeasti tulevat tiineiksi, joko toisen tarhalla olevan koiran tai lähellä liikuskelevan kodittoman koiran siittämänä.

Rosiorin tarhaa tukeva Rescue Apu-ryhmä otti meihin yhteyttä ja pyysi apua tarhalla vallitsevaan tilanteeseen. Narttukoirat tulevat tiineiksi ja pentuja syntyy hälyttävää tahtia ja tilanteeseen on saatava apua pikimmiten. Siksi päätimmekin yhteistyössä steriloida tarhan 70 steriloimatonta koiraa niin, että kumpikin taho sponsoroi 35 koiran steriloinnin.

Tarhan koirien steriloinnin suorittaa Kulkurien sterilointiyhteistyökumppani Green Vetcare eläinlääkäri Irina Corbun johdolla huomenna perjantaina 29.5. Tulemme huomenna jakamaan kuvia ja tunnelmia tarhalta ja steriloiduista koirista, mutta ensin tarvitsisimme kipeästi teidän apuanne. 35 koiran sterilointi kustantaa meille 1 050 euroa, mikä on suuri summa.

Saisimmeko yhdessä kerättyä kasaan kipeästi kaivatun avun Rosioriin näinkin nopealla aikataululla? Tue tarhan koiria ja niiden sterilointia lahjoittamalla:

1. Lahjoita vapaavalintainen summa MobilePaylla numeroon 23855 kirjoittamalla viestiksi “steriloinnit”.

2. Tee tililahjoitus lahjoitustilille FI73 1029 3000 3566 41 viitteellä 2299.

Suurkiitos tuestasi! ❤️

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa