Carpe

Mitrenin kuntaan rakentuva, ja romanialaisen Carmen Mandescun ylläpitämä Carpen tarha on yksi Kulkurien kärkihankkeista.

Projektin tavoitteena on rakentaa 150 kodittoman koiran tarha, jossa koirista pidetään huolta, ja ne pääsevät mahdollisuuksien mukaan Kulkurien adoptio-ohjelmaan. Projekti aloitettiin toukokuussa 2016. Carmen on Kulkureille entuudestaan tuttu eläinsuojelija, jonka kanssa yhteistyötä on tehty yhdistyksen perustamisesta asti.

Carpe-projektiin kuuluu kiinteästi myös ennaltaehkäisevä eläinsuojelutyö, jonka avulla kohdemaassa pyritään vähentämään kodittomien eläinten määrää eettisesti ja humaanisti. Näitä keinoja ovat erityisesti steriloinnit ja valistus.

Tarhan valmistuttua tarkoituksena on jatkaa tiivistä yhteistyötä kodittomien eläinten hoitamiseen ja kestävään eläinsuojelutyöhön keskittyvän Center of Hopen kanssa. Keskuksessa on modernit eläinsairaalatilat. Kodittomia eläimiä voidaan viedä sinne leikattavaksi kuljetukseen sopivan ajoneuvon “Spaymobilen” avulla. Keskus sijaitsee Piteascan kunnassa.

Center of Hopen avulla myös Mitrenin kylässä pystytään järjestämään täysimittaisia sterilointiprojekteja. Samalla istutamme kylään kestävän eläinsuojelutyön periaatteita. Mitrenissä on järjestetty jo kolme Carpen nimeä kantavaa sterilointipäivää (tilanne heinäkuussa 2018).

 

 

Carmen Carpen tarhatontin hedelmätarhassa

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.