Rosiori de Vede (Cornelia Stanescu)

Cornelia Stanescu on nuori, määrätietoinen nainen, joka toimii vapaaehtoisena Roșiori de Veden kunnallisella koiratarhalla. Periksiantamattoman luonteensa avulla Cornelia on onnistunut saamaan luvan tarhan koirien hoitamiseen ja ruokkimiseen – omalla kustannuksellaan. Cornelia on myös parantanut tarhan häkkejä ja rakentanut niitä lisää sekä hankkinut mm. koirankoppeja lievittääkseen koirien suhteettoman ahtaita ja stressaavia tiloja.

Kulkurit aloittivat Cornelian kanssa Rosiori de Vede – massasterilointi- ja avustusprojektin vuonna 2014. Pioneerimainen projekti on ollut suunnannäyttäjänä, sillä mitään sen kaltaista ei ole koskaa aiemmin tehty. Onnistuessaan projekti toimii esimerkkinä muille kunnille, miten kodittomien eläinten määrä saadaan laskemaan pysyvästi.

Roșiori de Vedessä on käytössä talo, jossa sterilointipäiviä voidaan järjestää säännöllisesti noin kerran kuussa (ei talviaikaan). Sterilointipäivän aikana pyritään steriloimaan noin viitisenkymmentä eläintä.

Aiemmin RAR (Romanian Animal Rescue) on käynyt paikan päällä, mutta viimeisen sterilointipäivän hoiti Irina Corbu, joka tulee toimimaan jatkossakin Roșiorin sterilointipäivissä.

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.