Päivitetty 29.03.2021

TIEDOTE 29.03.2021: Matkalla kotiin-malliston valjaiden tarkastus tarpeellista


 

Kulkurien ja FinNeron yhteistyötuotteessa, matkalla kotiin-malliston valjaassa on todettu heikkoja saumakohtia. Virhe koskee yhtä tuotantoerää, ei siis kaikkia kyseisen malliston valjaita. Tietoomme tuli muutaman valjaan kohdalla ongelmia loppuvuodesta, jolloin olimme yhteydessä malliston valmistajaan ja he reagoivat asiaan mitä pikimmin. Varastossa olleet valjaat lähetettiin ompelimoon takaisin vahvistettaviksi. Lisäksi FinNero vaihtoi tapausten johdosta ompelimo-yrityksen toiseen, sillä tämänkaltainen työnjälki ei ollut hyväksyttävää. Maaliskuussa saimme uusia tapauksia tietoomme kolme valjaan verran, josta syystä tiedotamme nyt aiheesta kaikkien turvallisuuden takaamiseksi.

 

Suosittelemme kaikkia tarkistamaan matkalla kotiin-valjaidensa saumakohdat, erityisesti selän päällä keskellä olevan D-renkaan alla olevat tikkaukset, ettei niissä ole irtolankoja tai purkautumaa. Tarkastettahan myös muut saumakohdat valjassa ja käytätte koirallanne vain tuotteita, joissa saumat ovat vahvat ja ehjät.

 

Mikäli löydätte valjaasta huomautettavaa, olettehan mitä pikimmin yhteydessä kannatustuotevastaavaamme Leila Isoahoon, leila.isoaho@kulkurit.fi. Lähetämme teile halutessanne uudet, vahvistetut valjaat tai korvaamme rahat takaisin hajonneista tuotteista.

 

Pahoittelemme tapahtunutta.

 

Rescueyhdistys Kulkurit ry.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.