Päivitetty 14.10.2021

Kodin saanut koira: NANNA


Syntymäaika: 2017/2018
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Ioana Bodea/Cosoba)
ei steriloitu

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyvään adoptioprosessin kulkuun ja luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Perustiedot ja tausta

29.3.2021

Ioana Bodea on yksi Kulkureiden yhteistyökumppaneista Romaniassa. Ioana on ruokkinut kaduilla eläviä koiria ja kissoja koko elämänsä ajan.  Eläinlääkäri Adina Vladutin Ioana on tuntenut yli 20 vuotta ja vuonna 2013 he yhdistivät voimansa ja ryhtyivät steriloimaan ja auttamaan kodittomia koiria entistä enemmän, ottaen koiria turvaan kaduilta Dr. Adinan perustamalle tarhalle. Tästä lähtien Ioana on toiminut oman päivätyönsä ohella vapaaehtoistyöntekijänä ensin Onevetin koiratarhalla Bukarestissa ja nyt myöhemmin Cosobassa sijaitsevalla koiratarhalla, jota ylläpitää Dr. Adina Vladutin perustama yhdistys One Rescue Association.

Iona löysi huonokuntoisen Nannan talonsa lähistöltä maaliskuun alussa 2021. Nanna oli voipunut, nälkäinen ja hyvin väsynyt.  Tarhalla Nanna on jo piristynyt ja löytänyt elämänilonsa takaisin.

Nanna tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Hän sen sijaan hieman säikkyy yllättäviä, äkkinäisiä liikkeitä. Emme tiedä mitään Nannan elämästä ennen Ionan talon lähistölle päätymistä, mutta ehkä kaikkein helpoin elämä hänellä ei ole ollut.

Kokoa Nannalla on noin 30-35cm ja 4-6kg.

Nanna etsii kotia, jossa hän saa olla rakastettu kotikoira. Nannan tulevan kodin tulee tarjota koiralle runsaasti rakkautta, aikaa, iloa ja turvaa.

Päivitykset uusimmasta vanhempaan

14.10.2021
Nanna matkusti omaan kotiin Suomeen 25.9.

30.3.2021
Nanna varattiin omaan kotiin.

29.3.2021
Nanna aloitti ikioman kodin etsinnän adoptio-ohjelmassa.

 


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Nanna saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Nanna on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Nannan yhteyshenkilö Mari Tammenkoski

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.