Clinica Veterinara OneVet

Dr.Adina vanhalla hoitolalla

Dr. Adina Vladut vanhalla hoitolalla.

Eläinlääkäriklinikka OneVet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista. Vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut OneVetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi.

OneVetissa adoptio-ohjelman koirat rokotetaan, mikrosirutetaan ja testataan, sekä ulko- ja sisäloishäädetään. Niille tehdään myös EU-lemmikkieläinpassi. Lisäksi klinikan lääkärit tarkastavat koirat kliinisesti ja tarpeen mukaan tekevät lisätutkimuksia.

OneVet on Kulkurien TRACES-lähtöpiste ja kaikki koirat siirtyvät klinikan valvottuihin tiloihin viimeistään noin kahta viikkoa ennen lentoa. Olemme OneVetin henkilökunnan kanssa yhteydessä päivittäin ja yhteistyömme on kuluneiden vuosien aikana hitsaantunut varsin toimivaksi.

Irina Popescu

Irina Popescu.

Vuonna 2005 perustettu klinikka on eläinlääkäri-pariskunta Adina ja Dragos Vladutin omistuksessa. Heillä on klinikalla 15 työntekijää, joista mainitsemme Irina Popescun ja Andreea Cristinan, jotka ovat päivittäin vastuussa Kulkurien adoptio-ohjelman koirista. Yhteistä kaikille OneVetin työntekijöille on se, että he välittävät aidosti eläimistä ja tekevät työtään tunteja laskematta – venyen usein uskomattomiin suorituksiin adoptoiden onnistumisen eteen.

Andreea Cosobassa

Andreea One Rescue Associationin tarhalla Cosobassa.

Päivitämme OneVetin kanssa adoptioprosessia jatkuvasti, seuraamme tarkasti uusia tietoja sairauksista ja selvitämme aina uusia mahdollisuuksia toimia paremmin. OneVetissa on ajantasaiset ja toimivat laitteistot, sekä tutkimusvälineistöt ja heidän ammattietiikkansa on korkea. Dr. Adina ja Dragos Vladut kouluttautuvat ahkerasti ja osallistuvat taajaan alansa seminaareihin ja kursseille.