Clinica Veterinara OneVet

Dr.Adina vanhalla hoitolalla

Dr.Adina vanhalla hoitolalla

Eläinlääkäriklinikka OneVet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista. Vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut OneVetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi.

OneVetissa adoptio-ohjelman koirat rokotetaan, mikrosirutetaan ja testataan sekä ulko- että sisäloishäädetään. Niille tehdään myös EU-lemmikkieläinpassi. Lisäksi klinikan lääkärit tarkastavat koirat kliinisesti ja tarpeen mukaan tekevät lisätutkimuksia.

 

 

 

Andreea Cosobassa

Andreea Cosobassa

 

OneVet on Kulkurien TRACES-lähtöpiste ja kaikki koirat siirtyvät klinikan valvottuihin tiloihin viimeistään noin kahta viikkoa ennen lentoa. Olemme OneVetin henkilökunnan kanssa yhteydessä päivittäin ja yhteistyömme on kuluneiden vuosien aikana hitsaantunut varsin toimivaksi.

Vuonna 2005 perustettu klinikka on eläinlääkäri-pariskunta Adina ja Dragos Vladutin omistuksessa. Heillä on klinikalla 15 työntekijää, joista mainitsemme Irina Popescun ja Andreea Cristinan, jotka ovat päivittäin vastuussa Kulkurien adoptio-ohjelman koirista. Yhteistä kaikille OneVetin työntekijöille on se, että he välittävät aidosti eläimistä ja tekevät työtään tunteja laskematta – venyen usein uskomattomiin suorituksiin adoptoiden onnistumisen eteen.

Irina Popescu

Irina Popescu

Päivitämme OneVetin kanssa adoptioprosessia jatkuvasti, seuraamme tarkasti uusia tietoja sairauksista ja selvitämme aina uusia mahdollisuuksia toimia paremmin. OneVetissa on ajantasaiset ja toimivat laitteistot sekä tutkimusvälineistöt, ja heidän ammattietiikkansa on korkea. Dr. Adina ja Dragos Vladut kouluttautuvat ahkerasti ja osallistuvat taajaan alansa seminaareihin ja kursseille.

 

 

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.