Kodin saanut: TINA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

TINA

* n. 2 v

* Steriloitu narttu

* Romaniassa.

 
Pikkuruinen Tina-koira etsii kotia. Se on tällä hetkellä Romaniassa, eläinlääkäriaseman kenneltiloissa hoidossa. Tina on löydetty kadulta, joten Tinan taustasta ja aiemmasta elämästä ei siksi ole juurikaan tietoa. Tina on steriloitu, n. 7 kilon painoinen narttukoira jolla on ikää n. 2 vuotta.

Tina on hieman ujonpuoleinen tapaus, jolle tuleekin antaa aikaa tutustua uuteen perheeseensä ja elämään uudessa ympäristössä. Tinan kohdalla kotiehdokkaalla olisi hyvä olla jo hieman koirakokemusta ja jonkunlainen käsitys siitä, millaista on elämä arahkon ja pidättyväisen koiran kanssa. Tinan uudessa kodissa voisi myös olla mahdollisesti reippaampi koirakaveri, joka voisi
auttaa Tinaa tottumaan uusiin tilanteisiin ja tarjoaisi omalla esimerkillään turvaa Tinalle.

Tina tulee mainiosti toimeen muiden koirien kanssa. Uusiin ihmisiin Tinan tulee ensin tutustua kunnolla, mutta tutustuttuaan tulee ihmistenkin kanssa toimeen mitä mainioimmin. Tina luovutetaan uuteen kotiinsa rokotettuna, sirutettuna ja steriloituna. Olisiko sinulla tarjolla Tinalle loppuelämän koti,
jossa Tina saa kaipaamaansa lämpöä ja rakkautta.

Yhteydenotot Johannalle

Päivitetty 21.08.2012

Tina on nyt varattu

Päivitetty 18.09.2012

Tina pääsi Suomeen omaan kotiinsa 28.09.2012

Päivitetty 08.10.2012

Kuvat saa isommiksi klikkaamalla.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: