Päivitetty 10.12.2019

Tonttuactionin viides toive: Adina Vladut toivoo varoja sterilointiklinikan rakentamiseen


Tonttuaction/One Rescue Association

Ihanaa joulukuun yhdeksättä päivää ja uutta viikkoa!Tänään Tonttuactionissa siirrytään kuulemaan toive Cosobasta, tarhalta, josta on vuosien aikana kotiutunut satoja koiria uuteen onnelliseen elämäänsä Suomeen. Tarhalla asuu jatkuvasti 300-400 koiraa ja tarhalla sijaitsevan klinikan kautta kulkevat jokaikinen kauttamme adoptioon saapuva koira. Eikä tässäkään vielä kaikki, vaikka siinä olisi jo tekemeistä riittämiin… Lisäksi tarhalle rakennetaan omaa sterilointiklinikkaa! Cosoban lähialueilla asuu paljon vähävaraisia ihmisiä koirineen ja kissoineen ja moni heistä toisi mielellään lemmikkinsä steriloitavaksi. Ilmainen sterilointiklinikka lisäisi merkittävästi resursseja siihen kaikista kestävimpään ja merkittävimpään eläinsuojelutyöhön, sterilointeihin! Kaiken edellämainitun takana on yksi nainen apulaisineen, eläinlääkäri Adina Vladut. Voimahahmo, jolle on vaikea etsiä vertaistaan. Adina tekee lähes tulkoon ympäripyöreää päivää koirien ja kissojen eteen ja hän kokee työssään kaikista raskaimmaksi taistelun tuulimyllyjä vastaan, kun tarhan portille hylätään jatkuvasti uusia koiria ja etenkin kokonaisia pentueita. Adina ei voi kääntää niille selkäänsä, ne kuolisivat ilman häntä. Niinpä leijonanosa hänen ajastaan kuluu hylättyjen, huonokuntoisten pentujen hoitamiseen ja taisteluun niiden elämästä. Emme voi edes kuvitella miten turhauttavaa sen täytyy olla. Monet pennuista syntyvät suoraan kärsimään, ne taistelevat läpi pienen elämänsä sairauksia ja muita riskejä vastaan ja jos ne selviävät, niistä tulee tarhalla asuvia kodittomia koiria. Osalle löytyy kodit, kaikille ei koskaan. Apua tarvitsevia on liikaa. Ole mukana konkreettisessa muutoksessa, osallistu toiveen toteuttamiseen, joka tulee pelastamaan lukemattoman määrän koiria ja kissoja, tekemään arvokkainta mahdollista ennaltaehkäisevää työtä Romanian kodittominen eläinten parissa!Jos haluat auttaa Adinan toiveen toteuttamisessa, toimi näin: Lahjoita Mobile Paylla vapaavalintainen summa numeroon 23855, viestiksi ADINAtailahjoita Rescueyhdistys Kulkurien lahjoitustilille FI73 1029 3000 3566 41, viitteksi 1258.Lue lisää Tonttuactionista: https://kulkurit.fi/projektit/tonttuaction-2019/Lue lisää Adinasta ja One Rescue Associationista: https://kulkurit.fi/yhteistyotahot/one-rescue-association/——–Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Publiée par Rescueyhdistys Kulkurit / Rescue Association Hobo Dogs sur Lundi 9 décembre 2019

 

Tonttuactionissa siirrytään kuulemaan toive Cosobasta, tarhalta, josta on vuosien aikana kotiutunut satoja koiria uuteen onnelliseen elämäänsä Suomeen. Tarhalla asuu jatkuvasti 300-400 koiraa ja tarhalla sijaitsevan klinikan kautta kulkevat jokaikinen kauttamme adoptioon saapuva koira.

Eikä tässäkään vielä kaikki, lisäksi tarhalle rakennetaan omaa sterilointiklinikkaa. Cosoban lähialueilla asuu paljon vähävaraisia ihmisiä koirineen ja kissoineen ja moni heistä toisi mielellään lemmikkinsä steriloitavaksi. Ilmainen sterilointiklinikka lisäisi merkittävästi resursseja siihen kaikista kestävimpään ja merkittävimpään eläinsuojelutyöhön, sterilointeihin!

Kaiken edellä mainitun takana on yksi nainen apulaisineen, eläinlääkäri Adina Vladut. Voimahahmo, jolle on vaikea etsiä vertaistaan. Adina tekee lähes tulkoon ympäripyöreää päivää koirien ja kissojen eteen ja hän kokee työssään kaikista raskaimmaksi taistelun tuulimyllyjä vastaan, kun tarhan portille hylätään jatkuvasti uusia koiria ja etenkin kokonaisia pentueita. Adina ei voi kääntää niille selkäänsä, ne kuolisivat ilman häntä. Niinpä leijonanosa hänen ajastaan kuluu hylättyjen, huonokuntoisten pentujen hoitamiseen ja taisteluun niiden elämästä. Emme voi edes kuvitella miten turhauttavaa sen täytyy olla. Monet pennuista syntyvät suoraan kärsimään, ne taistelevat läpi pienen elämänsä sairauksia ja muita riskejä vastaan ja jos ne selviävät, niistä tulee tarhalla asuvia kodittomia koiria. Osalle löytyy kodit, kaikille ei koskaan. Apua tarvitsevia on liikaa.

Ole mukana konkreettisessa muutoksessa, osallistu toiveen toteuttamiseen, joka tulee pelastamaan lukemattoman määrän koiria ja kissoja, tekemään arvokkainta mahdollista ennaltaehkäisevää työtä Romanian kodittomien eläinten parissa!

Jos haluat auttaa Adinan toiveen toteuttamisessa, toimi näin:

Lahjoita Mobile Paylla vapaavalintainen summa numeroon 23855, viestiksi ADINA

tai

lahjoita Rescueyhdistys Kulkurien lahjoitustilille FI73 1029 3000 3566 41, viitteksi 1258.

 

Lue lisää Tonttuactionista

Lue lisää Adinasta ja One Rescue Associationista

Katso muut Tonttuactionissa esitetyt toiveet:

MG Rescue toivoo rokotuksia koirille

Carpe toivoo lahjoituksia sydänmadon hoitoon

Luiza Mandru toivoo apua ulkoloishäätöihin

Anda Popescu toivoo lahjoituksia sterilointeihin

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.