Päivitetty 08.12.2019

Tonttuactionin neljäs toive Anda Popesculta liittyy sterilointeihin


Tonttuaction/Happy Dogs Moreni

Tonttuaction osa 4/8!Jouluun on kaksi ja puoli viikkoa ja Kulkurien joulun suuressa toivekampanjassa ollaan puolessa välissä. Tonttuactionissa annamme äänen kahdeksalle läheiselle yhteistyökumppanillemme, eläinsuojelijoille, jotka tekevät vuoden, ja usein kellonkin, ympäri töitä kodittomien koirien eteen. Happy Dogs Morenin ja sen vetäjän Anda Popescun kanssa olemme tehneet yhteistyötä vasta parin vuoden ajan, mutta olemme tunteneet Andan sterilointityön saralla jo kauan sitä ennen. Anda on yksi edistyksellisimmin ajattelevista ja toimivista nuoremman polven eläinsuojelijoista, jonka kanssa yhteistyö on äärettömän sujuvaa ja hyvin organisoitua. Olemme iloisia saadessamme työskennellä hänen kanssaan. Vaikka Andan ja muun HDM:n väen arki kuluukin pitkälle tarhan noin sadan koiran hoitamiseen ja adoptioiden järjestämiseen, ei Anda kadota hetkeksikään silmistään todellista visiotaan ja intohimoaan – sterilointeja. Vuosien ajan Anda on järjestänyt itse ja ollut mukana toteuttamassa massiivisiakin sterilointikampanjoita ja hän jaksaa ihailtavasti ja vankkumattomasti uskoa sterilointien voimaan Romanian kodittomien koirien tilanteen ratkaisemisessa. Niinpä emme olleet yllättyneitä, sitäkin vaikuttuneempia kylläkin, kuullessamme Andan joulutoiveen. Hän toivoo saavansa lisää varoja sterilointeihin, jotta hän saisi yhdessä eläinlääkäriystävänsä Dr. Malinan kanssa tehtyä sitä kaikista kestävintä eläinsuojelutyötä ja ennaltaehkäistyä lukematonta määrää eläinten kärsimystä ja kodittomuutta. Tässä toiveessa ei ole tavoitesummaa, mutta yhden steriloinnin kustannukset ovat noin 30 euroa. Jokainen euro tilitetään Andalle sterilointityöhön, mitä tähän kohteeseen Tonttuactionissa lahjoitetaan. Kuule Andan toive, anna lahja kestävään eläinsuojelutyöhön!Lahjoita Mobile Paylla vapaavalintainen summa numeroon 23855, viestiksi ANDAtailahjoita Rescueyhdistys Kulkurien lahjoitustilille FI73 1029 3000 3566 41, viitteksi 12564.Lue lisää Kulkurien suuresta joulun toivekampanjasta, Tonttuactionista täältä: https://kulkurit.fi/projektit/tonttuaction-2019/Lue lisää Happy Dogs Morenista: https://kulkurit.fi/moreni-happy-dogs/Lue lisää Andan sterilointityöstä: https://kulkurit.fi/muutoksia-morenin-steriloinneissa/——————————–Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Publiée par Rescueyhdistys Kulkurit / Rescue Association Hobo Dogs sur Mercredi 4 décembre 2019

 

Jouluun on kaksi ja puoli viikkoa ja Kulkurien joulun suuressa toivekampanjassa ollaan puolessa välissä. Tonttuactionissa annamme äänen kahdeksalle läheiselle yhteistyökumppanillemme, eläinsuojelijoille, jotka tekevät vuoden, ja usein kellonkin, ympäri töitä kodittomien koirien eteen.

Happy Dogs Morenin ja sen vetäjän Anda Popescun kanssa olemme tehneet yhteistyötä vasta parin vuoden ajan, mutta olemme tunteneet Andan sterilointityön saralla jo kauan sitä ennen. Anda on yksi edistyksellisimmin ajattelevista ja toimivista nuoremman polven eläinsuojelijoista, jonka kanssa yhteistyö on äärettömän sujuvaa ja hyvin organisoitua. Olemme iloisia saadessamme työskennellä hänen kanssaan.

Vaikka Andan ja muun HDM:n väen arki kuluukin pitkälle tarhan noin sadan koiran hoitamiseen ja adoptioiden järjestämiseen, ei Anda kadota hetkeksikään silmistään todellista visiotaan ja intohimoaan – sterilointeja. Vuosien ajan Anda on järjestänyt itse ja ollut mukana toteuttamassa massiivisiakin sterilointikampanjoita ja hän jaksaa ihailtavasti ja vankkumattomasti uskoa sterilointien voimaan Romanian kodittomien koirien tilanteen ratkaisemisessa.

Niinpä emme olleet yllättyneitä, sitäkin vaikuttuneempia kylläkin, kuullessamme Andan joulutoiveen. Hän toivoo saavansa lisää varoja sterilointeihin, jotta hän saisi yhdessä eläinlääkäriystävänsä Dr. Malinan kanssa tehtyä sitä kaikista kestävintä eläinsuojelutyötä ja ennaltaehkäistyä lukematonta määrää eläinten kärsimystä ja kodittomuutta.

Tässä toiveessa ei ole tavoitesummaa, mutta yhden steriloinnin kustannukset ovat noin 30 euroa. Jokainen euro tilitetään Andalle sterilointityöhön, mitä tähän kohteeseen Tonttuactionissa lahjoitetaan.

Kuule Andan toive, anna lahja kestävään eläinsuojelutyöhön!

Lahjoita Mobile Paylla vapaavalintainen summa numeroon 23855, viestiksi ANDA

tai

lahjoita Rescueyhdistys Kulkurien lahjoitustilille FI73 1029 3000 3566 41, viitteksi 12564.

Lue lisää Kulkurien suuresta joulun toivekampanjasta Tonttuactionista

Lue lisää Happy Dogs Morenista

Lue lisää Andan sterilointityöstä

Katso muut Tonttuactionissa esitetyt toiveet:

MG Rescue toivoo rokotuksia koirille

Carpe toivoo lahjoituksia sydänmadon hoitoon

Luiza Mandru toivoo apua ulkoloishäätöihin

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.