Päivitetty 08.12.2019

Kodin saanut koira: PIKKU-MAI (nyk. Mai)


Syntymäaika: 2016-2017
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (M. G. Rescue)
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta

4.10.2019
Mihai Gregorie on romanialainen eläinlääkäri ja ihminen, joka eläinrakkaus ulottuu kaikkiin apua tarvitseviin eläimiin. Voidakseen tehdä eläinsuojelutyötä paremmin, hänen perustamallaan yhteisöllä, M. G. Rescuella on oma pieni tarha noin 30 kilometrin päässä Bukarestista. Tarhalla asustaa muun muassa hevosia, vuohia, ankkoja, kanoja, kalkkunoita ja tietenkin kissoja ja koiria. Tarhalle pelastetaan koiria kaduilta ja kunnallisilta tarhoilta, missä niillä ei ole mitään toivoa paremmasta.

Pikku-Mailla on ollut koti, mutta omistaja on joutunut luopumaan siitä. Syytä luopumiseen tarina ei kerro. Hätiin on tullut Mihain äiti, joka oli ottanut koiran haltuunsa ja tuonut Mihain tarhalle etsimään uutta kotia. Pikku-Mai onkin tottunut ihmisen käsittelyyn eikä vierasta syliin ottamista. Tyttö on reipas, utelias ja innokas pieni pötkylä. Namit ovat Pikku-Main mielestä varsin kiinnostavia, mutta ei niin tärkeitä resursseja, etteikö se jakaisi niitä sopuisasti muiden samalle jaolle tulevien kanssa. Pikku-Mai kirmaa vapaana tarhan pihalla ja tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Ainoastaan sylissä ollessaan se komentaa täpäkästi ohi kulkevaa isoa narttua. Pikku-Maista saa mukavan perheenjäsenen, jonka kanssa voisi aloittaa vaikkapa yhteisen harrastuksen.

Pikku-Mai on 30-35 cm korkea ja painaa 10-12 kg.

Päivitykset

8.12.2019
Pikku-Mai on kotona. Paljon onnea Mai ja oma ihminen!

31.10.2019
Pikku-Mai on varattu omaan kotiin.

4.10.2019
Pikku-Mai aloittaa oman kodin etsimisen adoptio-ohjelmassamme.

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Pikku-Mai saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Pikku-Mai on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.  Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa. 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Marjukka Kokko

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.