Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: TONY


TONY

* n. 6kk

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

20.05.2013

Joulukuisena pakkasaamuna “Save and Care Dog Rescue”- järjestön eläinsuojeluaktiivit löysivät pahvilaatikon, jonka sisältä paljastui neljä pienen pientä palelevaa koiranpentua. Pennut vietiin turvaan yksityiselle tarhalle, jossa ne ovat saanet kasvaa ja vahvistua. Pennuille annettiin nimet Antonia, Cassie, Sunny ja Tony. Tony on pentueen ainoa poika. Pennut ovat nyt noin 6kuukauden ikäisiä.

Tarhalla pennut ovat tottuneet niin ihmisiin kuin muihin koiriin ja tulevat kaikkien kanssa toimeen. Myös kissoihin pennut ovat saaneet tutustua. Kaikki lapsosista ovat leikkisiä, aktiivisia ja sosiaalisia.

Pentueen ainoa poika, komea, beige-valkoinen Tony on rohkea pikkumies. Tony on siskonsa Cassien lailla aina ensimmäisenä siellä missä tapahtuu, oli sitten kyse leikistä tai ihanien ihmisten läsnäolosta. Aktiivinen Tony on kuitenkin kiltti touhottaja, joka tulee kaipaamaan oikeanlaisia virikkeitä ja kivaa tekemistä, ettei ala purkamaan energiaansa vähemmän toivottuihin toimintoihin. Tonylla on varmasti omalle ihmiselleen paljon annettavaa ja se myös odottaa perheeltään samaa. Tonyn olisi jo korkea aika päästä rakastavaan kotiin, jossa elää arvostettuna perheenjäsenenä.

Vaikka Tony tulee tarhalla toimeen kaikkien koirien kanssa, emme suosittele Tonya toisen samanikäisen uroksen kaveriksi.

Pennuissa on taustalla jotain vahvempaa rotua, joten tulevan kodin täytyy omata vahva koirakokemus ja olla valmiita panostamaan tapakasvatukseen.

Huomioithan, että koiran tulee mahtua elämääsi ainakin seuraavat 10 vuotta, niin ylä- kuin alamäissäkin. Tulevan kodin tulee muistaa, että pennulle tarvitsee opettaa kaikki alusta alkaen, sisäsiisteydestä, remmikävelystä ja muista suomalaisen kotikoiran tärkeistä opeista lähtien. Pennut etsivät motivoituneita, sitoutuneita ja rakastavia koteja loppuelämäkseen, eikä niitä tule ottaa hetken mielijohteesta.

Tony painaa tällä hetkellä noin 12-15 kiloa ja tulee kasvamaan keskikokoiseksi koiraksi.

Tony tullaan luovuttamaan asianmukaisesti rokotettuna, tunnistemerkittynä, madotettuna ja ulkoloishäädettynä.

07.06.2013

Tonylle lisätty kuvia ja video.

23.07.2013

Tony pääsi omaan kotiinsa Suomeen 19.07.2013

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.