Päivitetty 27.10.2013

Kodin saanut: TONY


TONY

* n. 5-6kk

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

 

Reipas pikikuonoinen Tony on 5-6 kuukauden ikäinen nuorukainen, joka asuu Bukarestissa eläinsuojelija Giovanni Razvanin yksityisessä koirasuojassa muiden Giovannin kadulta pelastamien onnekkaiden yksilöiden kanssa. Tony on pienikokoinen pentu ja aikuisena se tulee olemaan “pieni keskikokoinen” eli noin 10-12 kiloa painava, noin 40 cm korkuinen koira.

Tony ja sen sisko Nadia löytyivät hylättyinä noin 3,5 kuukauden iässä metsiköstä läheltä kukkakauppaa, jonka liepeillä Giovanni käy säännöllisesti ruokkimassa katukoiria. Sisko Nadia on jo löytänyt kodin Suomesta.

Tony on sosiaalinen, reipas ja fiksu pentu, jolla riittää älliä ja taitoa. Tony osaa erään varsin tärkeän taidon, nimittäin miten kiepauttaa ihminen pikkurillinsä ympärille tuosta vaan 😉 Osaa Tony myös ilmaista tahtonsa esimerkiksi ruuan suhteen, sillä se puolustaa omaa osuuttaan tarpeen vaatiessa. Muuten Tony tulee mainiosti juttuun muiden koirien kanssa, mutta varmuuden vuoksi emme suosittele sitä toisen nuoren uroksen kanssa samaan kotiin.

Tony on normaali, leikkisä ja utelias pentu ja se tykkää kovasti myös lapsista. Tästä syystä Tonyn tuleva koti voisikin sijaita lapsiperheessä. Tony kaipaa aktiivista, liikunnallista kotia, missä on motivaatiota ja aikaa aktivoida riittävästi nuorta herraa yhteisten metsälenkkien ja koirapuistoilujen parissa.

Alla olevista linkeistä löydät videoita Tonysta!

Sylissä on hyvä olla

Tonylla riittää virtaa!

Silitykset rauhoittavat

Päivitetty 17.11.2012

Tony saapui kotiin Suomeen 29.12.2012!

Päivitetty 30.12.2012

Varaajana toimi Nea.

Kuvat aukeavat suuremmiksi klikkaamalla.


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.