Päivitetty 27.10.2013

Kodin saanut: BOBO


 

BOBO

* n. 2 v

* uros

* kastroitu

* Romaniassa.

 

 

 

Bobo ja tämän sisko haettiin erään eläinsuojelijan toimesta yhdeltä Romanian kunnalliselta tarhalta, jossa sisarusten tulevaisuus ei olisi näyttänyt kovin valoisalta. Sisko sai kodin pelastajaltaan ja Bobo tuli Andalle kuntoutumaan ja etsimään omaa kotiaan. Andalle tullessaan Bobo oli hyvin likainen ja takkuinen. Anda pesi ja hoiti pojan kuntoon.

Bobo on varsinainen helmi, niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Bobo on hyvin rakastettava pikkumies, joka tulee toimeen toisten koirien kanssa sukupuoleen katsomatta. Bobo pitää kovasti ihmisen läheisyydestä ja on tottunut nukkumaan Andan vieressä, joten tästä hellyyttävästä pikkuherrasta saa varmasti kaverin sohvannurkkaan tai omaan petiin lämmittämään. Bobo on hakeutunut Andan läheisyyteen, jopa hyppäämällä aidan yli päästäkseen sisätiloihin. Bobosta ei siis ole ulkokoiraksi, vaan tämä poika osaa arvostaa kodin lämpöä. Bobo haukkuu jonkin verran yksin ollessaan.

Tulevan kodin tulee varautua siihen, että Bobolla on eroahdistusta ja olla valmiita panostamaan asian työstämiseen. Ideaalikoti olisi sellainen, jossa Bobon ei tarvitsisi olla paljoa yksin, esim vanhemman pariskunnan koirana. Bobo etsii sitoutunutta kotia, jossa se saa elää rakastettuna perheenjäsenenä.

Bobo on noin kaksivuotias herrasmies, joka on kastroitu, rokotettu ja madotettu. Bobo on pienikokoinen koira n. 35-40cm korkea ja painaa 8-9kg.

Päivitetty 16.07.12

Lisätty Bobolle uusi kuvia.

Päivitetty 08.08.12

Tapasin valloittavan Bobon Andan luona syyskuun alussa. Bobo on ihmisiä kovasti rakastava ja ihmisen huomiota janoava, sylissä viihtyvä koira. Andan luona Bobo ei saa sadan muun koiran seassa tarvitsemaansa määrää ihmisen läheisyyttä. Siksi Bobo kaipaa omaa kotia ja omia ihmisiä, joille saa osoittaa paljon hellyyttä ja rakkautta. Ihminen joka kaipaa uskollista seuralaista kaikkeen mukavaan tekemiseen saa Bobosta mitä parhaimman kaverin.

Bobolle lisätty kuvia.

Yhteydenotot Anna-Auroralle.

Päivitetty 16.9.12

Bobo tarvitsisi nyt kiireellä kotia, koska on joutunut muiden koirien silmätikuksi Andalla. Tästä huolimatta Bobo on edelleen luonteeltaan iloinen ja ihmisrakas.

Tässä videopätkä ihanasta pikkumiehestä, jolle ihminen on kaikki kaikessa.

Bobo

Bobolle lisätty kuvia.

Päivitetty 3.11.12

Bobo on varattu.

Päivitetty 29.11.12

Klikkaamalla kuvaa, se aukeaa isompana

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.