Kodin saanut: BOBO

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

 

BOBO

* n. 2 v

* uros

* kastroitu

* Romaniassa.

 

 

 

Bobo ja tämän sisko haettiin erään eläinsuojelijan toimesta yhdeltä Romanian kunnalliselta tarhalta, jossa sisarusten tulevaisuus ei olisi näyttänyt kovin valoisalta. Sisko sai kodin pelastajaltaan ja Bobo tuli Andalle kuntoutumaan ja etsimään omaa kotiaan. Andalle tullessaan Bobo oli hyvin likainen ja takkuinen. Anda pesi ja hoiti pojan kuntoon.

Bobo on varsinainen helmi, niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Bobo on hyvin rakastettava pikkumies, joka tulee toimeen toisten koirien kanssa sukupuoleen katsomatta. Bobo pitää kovasti ihmisen läheisyydestä ja on tottunut nukkumaan Andan vieressä, joten tästä hellyyttävästä pikkuherrasta saa varmasti kaverin sohvannurkkaan tai omaan petiin lämmittämään. Bobo on hakeutunut Andan läheisyyteen, jopa hyppäämällä aidan yli päästäkseen sisätiloihin. Bobosta ei siis ole ulkokoiraksi, vaan tämä poika osaa arvostaa kodin lämpöä. Bobo haukkuu jonkin verran yksin ollessaan.

Tulevan kodin tulee varautua siihen, että Bobolla on eroahdistusta ja olla valmiita panostamaan asian työstämiseen. Ideaalikoti olisi sellainen, jossa Bobon ei tarvitsisi olla paljoa yksin, esim vanhemman pariskunnan koirana. Bobo etsii sitoutunutta kotia, jossa se saa elää rakastettuna perheenjäsenenä.

Bobo on noin kaksivuotias herrasmies, joka on kastroitu, rokotettu ja madotettu. Bobo on pienikokoinen koira n. 35-40cm korkea ja painaa 8-9kg.

Päivitetty 16.07.12

Lisätty Bobolle uusi kuvia.

Päivitetty 08.08.12

Tapasin valloittavan Bobon Andan luona syyskuun alussa. Bobo on ihmisiä kovasti rakastava ja ihmisen huomiota janoava, sylissä viihtyvä koira. Andan luona Bobo ei saa sadan muun koiran seassa tarvitsemaansa määrää ihmisen läheisyyttä. Siksi Bobo kaipaa omaa kotia ja omia ihmisiä, joille saa osoittaa paljon hellyyttä ja rakkautta. Ihminen joka kaipaa uskollista seuralaista kaikkeen mukavaan tekemiseen saa Bobosta mitä parhaimman kaverin.

Bobolle lisätty kuvia.

Yhteydenotot Anna-Auroralle.

Päivitetty 16.9.12

Bobo tarvitsisi nyt kiireellä kotia, koska on joutunut muiden koirien silmätikuksi Andalla. Tästä huolimatta Bobo on edelleen luonteeltaan iloinen ja ihmisrakas.

Tässä videopätkä ihanasta pikkumiehestä, jolle ihminen on kaikki kaikessa.

Bobo

Bobolle lisätty kuvia.

Päivitetty 3.11.12

Bobo on varattu.

Päivitetty 29.11.12

Klikkaamalla kuvaa, se aukeaa isompana

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: