Päivitetty 12.10.2014

Kodin saanut kissa: ULJANA


Uljana-uusi
ULJANA

* n. 1 v

* naaras (steriloitu)

* Rakvere, Viro.

Uljana on komeasta nimestään huolimatta nuori neitikissa, joka saatiin tarhalle turvaan, kun se odotti ensimmäisiä pentujaan. Se kasvatti neljä pentua, jotka ovat jo saaneet kodin. Luonteeltaan Uljana on erittäin ystävällinen, kehrää, puskee ja kömpii syliin kerjäämään rapsutuksia. Uljana on Helsingissä kotihoidossa.

Virolainen kotiaetsivä kissa luovutetaan uuteen kotiin asianmukaisesti loishäädettynä ja rokotettuna. Se on tunnistemerkitty mikrosirulla, joka on yhdistyksen toimesta rekisteröity turvasiru.fi-palveluun. Aikuinen kotiaetsivä kissa on myös steriloitu tai kastroitu.

Kotihoidossa 11.9.2014
“Uljana tunnistaa nyt nimekseen Uli ja on oppinut mitä tarkoittaa “Uli tule”, “Uli alas” ja “Uli ei”. Uli on utelias, vilkas, leikkisä ja supersuloinen sosiaalinen pikku persoona! Painoa ja kokoa on parissa viikossa kertynyt mukavasti lisää, muttei siis missään nimessä ole pullukoitumassa, vaan tulossa laiheliinista kissuudeksi. Uli on aina menossa mukana ja ellei menoa ole tekeillä, niin keksii sitten itselleen hökeltämistä 😀 Raput on ihan eri kivat hepuloida ylös alaisin ja saakin niistä hyvää liikuntaa muun leikkimisen lisäksi. Uli on aina kintereillä ja kehruukone käynnistyy katseesta. Nukkuu öisin, ainakin osan aikaa, meidän kanssa sängyssä. Uli tunnistaa heti kun astuu keittiön kaakelilattioille, että jahhah, oiskohan jotain sapuskatouhua tekeillä ja viimeistään ryntää viekkuun kun jääkaapin oven avaa 😉 Jääkaapin sulkiessa pitääkin aina muistaa katsoa, ettei Uli jää oven väliin saati sitten sisään jääkaappiin… “Uli alas” tyttönen oppi jo eka viikolla, kun keittiön työtasot ja pöytä oli ihan kerrassaan vastustamattomia ja vieläkin kun silmä välttää niin hypähtää pöydälle (hyvä näköalapaikka keittiön tekemisiin), muttei enää työtasoille. “Uli ei” on tullut opituksi sitä myötä kun hänestä parhaat kysienterotuspaikat oli meidän alakerran sohvat… niitäkään ei enää kynsi muuta kuin korkeintaan jonkun superhepulin myötä :D.

Kaiken kaikkiaan Uli kotiutui niin nopeasti tänne, meihin, muuhun katraaseen jne. Uli on jo erittäin iso osa perhettä ja samalla supervalloittava persoona, joka tulee kaikkien kanssa toimeen (miinus mitä nyt päättää toisinaan ajaa koiraa takaa jos mielestään tilanne niin vaatii – Steffi pelkää Ulia edelleenkin) Uli leikkii tosi kivasti niin toisten kissojen kuin meidänkin kanssa, taikka sitten ihan vain itsekseen. Toivottavasti uudessa kodissa oltaisiin kaikin puolin seurallisia (Uli ei viihdy yksikseen vaikka energiaa itsekseen leikkimiseen purkaakin sikäli mikäli muita laiskottaa)!

Uljana sai oman kodin 23.8.2014

Varaajana toimi Millie

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.