Kodin saanut kissa: VÄINÖ

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

Väinö2VÄINÖ

* alle 1 v

* uros (kastroitu)

* suomalainen.

Moi, mun nimi on Väinö. Mä oon tämmönen komea persikanvärinen nuorimies ja asustelen hoitokodissa Lahdessa. Täällä on ihan kivaa, mutta kyllä mä ihan omankin kodin haluasin joku päivä. Mä tykkään ihan hirveesti rapsutuksista. Ne on tässä elämässä aivan parasta. Joten mä haluaisin semmosen ihmisen joka mua jaksaisi rapsutella, ja tykkää siitä että mä tuun sen syliin kiemurtelemaan. Mä oon kanssa aika hyvä apulainen kaikissa jutuissa, kuten tälläkin hetkellä mä istun tän mun hoitoihmisen sylissä ja kerron mitä musta voi kirjottaa. Mä oon kyllä niin ihana tapaus, että eihän musta mitään huonoa voikaan kirjottaa.

Mä osaan käyttää vessaa, kunhan mulla on ihan ikioma sellainen. Mä olen myös kaikkiruokainen, eli kaikki käy, ei ole merkillä niin väliä. Mä tulen myös toimeen tän hoitokodin muiden kisujen ja koirienkin kanssa. Ensin piti kyllä tuota uroskisua vähän kiertää kaukaa, mutta kyllä mä nyt jo uskallan ihan sen vierestä kulkea. Ja tyttöjen kanssahan me ollaan täällä ihan pusuväleissä. Oon kuitenkin vähän herkkis ja kun noista toisista kissoistakaan ei aina tiedä, että varminta kai olis että ei olis muita kissoja sit jos mä saan sen ihan oman kodin. Tai että se kaveri on sit ainakin sellanen rauhallinen. Ihan kamalan pienistä ihmisistäkään en sit oikein tiedä jos ne sattuu oleen kovaäänisiä, mut noi koirat on ihan ok. Kunhan vaan olisi se ihminen joka jaksaisi mua rapsuttaa.

Väinö sai oman kodin 27.6.2014.

Varaajana toimi Mari

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: