Päivitetty 30.01.2015

Kodin saanut kissa: VERTTI


Edessä-Vertti
* VERTTI

* 10vk (luovutusikä 12vk)

* uros

* suomalainen

 

Rufus, Vertti, Eemeli ja Karpo ovat leikkisät ja herttaiset veljekset. Poikien emo, Lissu, on nuori virolainen kissa, jonka paikalliset elänsuojelijat pelastivat huonoista oloista. Lissu tuotiin Suomeen sen ollessa viimeisillään tiineenä ja pennut syntyivät kotihoitopaikassa Kemiössä 15.8.2014. Lissun ja toisen kissaemon Emmen avuksi käynnistettiin elokuussa kampanja, jonka aikana kissaperheiden elämästä päivitettiin sivuille kuulumisia ja kuvia. Niitä pääsee katsomaan täältä: https://kulkurit.fi/projektit/kampanjakeraykset/kahden-kissaemon-auttamiseksi/

Rufus on tosi leikkisä. Se tykkää vatsarapsutuksista, ja kehrää tyyytyväisenä saadessaan huomiota. Rufus on rohkea pieni kissa, joka tutkii ympäristö valppaana.
Karpo on utelias pikku kissa. Se kehrää kuin rukki ja pitää leikkimisestä, silityksestä ja paijaamisesta.
Eemeli on fiksu pentu. Se on myös tavattoman ilmeikäs, pyörittelee silmiään ja päätään. Eemeli seuraa tarkkana ympäristönään, mutta syöksyy leikkeihin hetkeäkään epäröimättä.
Vertti, pentueen pienin, on reipas pikku poika. Se on kiltti ja luottavainen, viihtyy ihmisten seurassa ja kehrää kun silitetään.

Miettiessäsi kodin tarjoamista kissanpennulle, huomioithan että se voi olla osa elämääsi jopa seuraavat 15-20 vuotta. Kotiaetsivä kissa luovutetaan uuteen kotiin asianmukaisesti loishäädettynä, eläinlääkärin tarkastamana ja rokotettuna. Se on tunnistemerkitty mikrosirulla, joka on yhdistyksen toimesta rekisteröity turvasiru.fi-palveluun. Aikuinen kotiaetsivä kissa on myös steriloitu tai kastroitu. Huomioithan, että edellytämme pennun steriloinnin tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä, yhdistys kuitenkin osallistuu kuluihin kuittia vastaan 25 % osuudella.

Vertti sai oman kodin 8.11.2014 yhdessä veljensä Karpon kanssa.

Varaajana toimi Millie

Kuulumisia kotoa 12.1.2015

Anteeksi viive vastauksessa. Olimme reissussa uuden vuoden ja unohdin vastata kun tultiin kotiin. 
Hyvin sujui joulut ja uuden vuoden poikaset olivat hoidossa anopilla. Minulla oli loppunut kissannappulat ja hoidossa tavallisista S-kaupan nappuloista Viiru (Vertti) sai ripulin. Anoppi oli hädissään kun kissat sotkivat kovasti. Ostin taas kotiin kalliita nappuloita ja nyt on vatsa kunnossa. 
Kissat kasvavat ihan silmissä. Silloin kun käytiin rokotuksessa painoivat 1.7 kg ja 1.8 kg. Painoeroa ei ollut kuin 100 g, vaikka Karpo näyttää paljon isommalta.
Molemmat ovat aivan huippumahtavia luonteeltaan. Viiru on rohkea ja utelias ja heti kun sen ottaa syliin, alkaa hurja kehräys. Ihan joka kerta. Karpo ei ole niin sylikissa, mutta molemmat ovat hurjan kilttejä. 
Karpo rakastaa leikkimistä – se on ihan villinä kaikkiin jahtausleikkeihin. Viiru leikkii mieluiten lasten pikkuleluilla yksinään. Se rakastaa pientä muovikäärmettä ja murisee Karpolle, kun K. haluaisi tulla leikkiin mukaan. 
Todella ihanat kisulit ja molemmilla sopivan leppoisat luonteet lapsiperheeseen. 
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.