VICKY

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

VICKY

* n. 3.5kk

* narttu

* Romaniassa.

 

 

 

 

Omaa kotia etsivä pieni Vicky-tyttö löytyi 7.6. hylättynä vilkkaasti liikennöidyn tien varrelta. Kovin kauaa Vicky ei ole voinut tienlaidassa olla, koska vilkas liikenne olisi varmasti koitunut pian sen kohtaloksi. Vickyn kohtalo oli kuitenkin tulla löydetyksi erään Bukarestilaisen eläinsuojelijan äidin toimesta, joka vei löytämänsä aarteen tyttärelleen hoitoon.

Vicky on leikkisä ja erittäin mukava pieni tyttö, joka todennäköisesti jää aikuisenakin pienikokoiseksi. Vicky on tällä hetkellä kotihoidossa yhteistyötahomme Asociata a Doua Sansan vapaaehtoistyöntekijän Carmenin luona, mutta etsii nyt sitä omaa perhettään. Niin kuin jokainen koditon koira, myös Vicky kaipaa kotia jossa se saa elää rakastettuna perheenjäsenenä ja opetella turvallisesti kotikoiran tavoille.

Vicky on n. 3.5kk nuori neiti, joka on rokotettu ja madotettu. Nuoren ikänsä vuoksi Vickyä ei ole vielä steriloitu.

Yhteydenotot Anna-Auroralle

Päivitetty 27.7.12

 

Vicky menehtyi toistaiseksi tuntemattomasta syystä ennen kotiutumistaan Suomeen.

Päivitetty 20.8.12

Kuvaa klikkaamalla, se näkyy suurempana.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: