Päivitetty 01.11.2012

Kodin saanut: MARA


MARA

*3-vuotias

*Narttu

*Romaniassa

 

 

 

 

Mara elää tällä hetkellä Romaniassa eläinklinikka OneVetin hoitolatiloissa.

Mara on todennäköisesti puhdas ranskanbulldoggi. Mara on elellyt aiemmin lemmikkinä, mutta omistaja laiminlöi pahasti Maran hoidon ja tämän seurauksena tyttö meinasi jopa kahteen kertaan kuolla. Onneksi paikallinen eläinlääkäri ehti väliin ja nykyään tyttö on täysin kunnossa.

Mara on erittäin sosiaalinen ja mukava tyttö. Yhdistyksemme väen vieraillessa klinikalla ja hoitolatiloissa Maraa hieman jännitti vieraat ihmiset, mutta parissa minuutissa tyttö oli pusuttelemassa ja kerjäämässä rapsutuksia. Maran entinen omistaja ei ole käyttänyt tyttöä ulkona, joten uuden kodin tulee varautua siihen, että tyttö tuskin on sisäsiisti, se ei osaa kulkea remmissä ja se tarvitsee alkuun paljon opetusta ulkomaailmasta. Mara tulee toimeen kaikkien kanssa, mutta emme tule luovuttamaan sitä toisen nartun kaveriksi.

Mara vaatii omistajaltaan roduntuntemusta, halua opettaa aikuiselle koiralle kaikki alusta alkaen, paljon aikaa ja ennen kaikkea niitä kuuluisia rautaisia silkkihanskoja. Tyttö tarvitsee määrätietoisen ja jämäkän omistajan, jolla on taitoa kouluttaa tyttöä pehmeästi mutta jämäkästi.

Mara sai kodin elokuussa 2012 Tanskasta.

27.07.2012

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.